Flygplan = bästa uppfinningen någonsin :)

påtisdagpåtisdagpåtisdagpåtisdag. Då. Då ska jag få flyga. Jag skulle kunna flyga i all evighet om jag fick. Jag skulle flyga föralltid. Andra tycker det är läskigt med luftgropar. Jag skrattar och har skitkul. Så kan man ju också se på det. Och sedan när jag flygit. Då. Då mina damer och herrar är jag framme. Mitt livs stora kärlek. Mallorca. Jag vill stanna där, min mamma och pappa säger nej. Så jag har väl inte så mycket väl? Eller. Inte förrän den 30 november i alla fall. Men sedan. Nästa sommar. Då smäller det. Puss.

nu ska jag hem och packa. hejdå. Jag längtar till på tisdag. Då ska jag flyga!!!!!!!!!!!

"om jag fick, då skulle jag bo på ett flygplan" Jag lovar det är sant.

Först ska jag få göra det bästa som finns i hela världen..

flyga


För komma till det stället som jag älskar mest i världen..

Mallorcaåh!!!! kan bli åhllll. det är en fisk!

Jag är ärlig, så nu kommer det. Jag vill slå någon. Få ut all min agression på någon. Det skulle vara minst sagt skönt. När jag blir stor. Då ska jag bli rik och då ska jag betala någon för att vara min slagpåse. ÅH, men du. Vet du vad jag kom på nu? Nae. Skulle inte tro det va. Så då säger jag det till dig istället. Att, i James Bond filmen "Die another day". Där har kinesen, japanen,koreanen. Eller vad han nu är för någon. Han har en person i en slagpåse och sedan sparkar han på den. Så passande för mig. Så vill jag också ha. Men det är ju misshandel. Fast egentligen inteee. Inte om jag betalar personen och han/hon vet exakt vad jobbet går ut på. I sådana fall. Då får jag sparka han. Ja, det får jag. Minsann.


Digitalkameror - Långzoom Fujifilm FinePix S1000fd

Nu har jag lagt in en bild. Ja, det har jag. Det är på min nya, fina, underbara kamera. Som jag älskar. Den är min nya bästa kompis. Jag tycker det. Nej jag vet det. Pusspådej, namn har den inte riktigt än. Men det beräknas komma i September.


Jag måste bara nämna detta. På Tisdag. Då. Då far jag Utomlands.

send me now. wia post går bra too.

Helgen och måndag. Sedan far vi. Utomslams. Jag längtar så att jag håller på att spricka. Jag kan inte hjälpa det. Jag vill fara nu. Jag saknar det, skicka iväg mig nu! Spelar ingen roll hur jag tar mig dit. Bara jag får fara dit och vara där. Men snart, inte länge kvar nu! :)


jag vill stanna, jag ska stanna. Jag älskar det. Mitt andra hem, förevigt!

Idag var jag duktig. Jag var på kamratvallen och stöttade de som spelade. De spelade fotboll. Men dom förlorade. 3 - 4. Men de var duktiga ändå. Det var bara synd att de förlorade. Men nästa gång så vinner dom. Jag hoppas då det. Jag plockade även blåbär idag. Min lillebror fick äran att äta upp dem och jag fick äran att tvätta han runt munnen och händerna. Det var tacken. Aja, jag är en bra storasyster i alla fall. Det kan ju ingen argumentera emot. Nu kom jag ju faktiskt på att jag varit ännu mer duktig. Jag har också varit på gymmet med Maria. Bra gjort alexandra! Tack, vad snällt och hyggligt av dej. Efter det så badade vi. Maria skulle flyta i tolv minuter. Det gjorde hon inte. Hon struntade i det. Hon flöt i en minut i stället. Slut på diskutionen. Efter det byggde vi ett väldigt väldigt fint piratskepp. Tyvärr använde vi det inte. Tråkigt, men sant. Vi klädde oss till pirater. Huvva, vad vi blev snygga. Vi tog en bild. Den kommer lite senare någon gång. Nu ska jag vara med Elena. Det blir skoj, jätte. Aja. Stugan imorgon. Jag hoppas att alla kommer. Så jag inte blir själv. Kul. Jag, mamma, mormor osv. Ingen i min ålder. Eller "ålder" och "ålder". Men nästan i alla fall. Lämna mig inte själv! Kommer ni inte så kommer jag att ge igen sedan.

Lycka till Btruppen imorgon på uppvisningen!:)
Ge dom där damerna vad de tål.
Och kom ihåg klänningarna till gudstjänsten också!:)


9dagarkvar. jag längtar så jag håller på att spricka. har nog inte fattat att det är så kort tid kvar. jag vill stanna där förevigt. jagvill.jagvill.jagvill.jagvill.stanna.


gabi.12dagar.alex.5dagar.karin!

Imorgon. Då. Ska jag få träffa min vän Gabriella som kom hem från utlandet igår. Jag hoppas, förlåt, att hon är vitare än någonsin. Det är inte nå roligt med folk som är brunare än en själv. Oj, det lät fel. Men ni förstår hur jag menar. Hur roligt är det att vara vitare än en isbjörn samtidigt som sin kompis är brun, och speciellt med bikini linjer som går upp över axlarna så man riktigt ser det. Hur brun hon blivit. I alla fall. Jag har saknat henne. Imorgon ska vi fira att vi varit kompisar i prick två år. Nja, inte riktigt prick blir det väl. Men två år och en dag. Vi ska fira med att fika på skolan. Muffins osv. Det låter bra tycker jag. Riktigt gott. Om elva dagar far vi till Mallorca. Jag längtar till så det brakar om det. Sedan när jag kommit hem. Hela fem dagar efteråt. Ska min kära vän Karin Hägglöf fara utomlands hon med. Hon ska till Sardinien. Det är som om vi byter av varandra.

Ochjustja, nu börjar bedövningen släppa. Men inte riktigt helt ändå! Lite kvar i läppen fortfarande. Inte bra. Hata bedövning.
Pusshej

I sjuan ändrades allt!

Nu har skolan börjat. Jag hatar skolan. Förevigt. Har jag nog alltid gjort. Nae, inte riktigt sant. Fram tills jag började sjuan tyckte jag faktiskt om skolan. Sedan ändrades min åsikt. Ganska snabbt om jag ska vara ärlig. Någonstans långt inne finns hatet. Och nu när jag går sista, tro det eller ej, så är hatet större än någonsin. Stackars skolan om man tänker efter. Kul att vara hatad av så många. Kan inte vara roligt. Nästan ingen som tycker om en. Aja. Idag var jag hos tandläkaren. För första gången på ungefär 11 år tog jag bedövning. Jag hade bedövning när jag var sju, sedan dess inge mer. För att jag tyckte inte om det. Med andra ord har jag inte haft bedövning när jag lagat. Ilat lite har det väl gjort med det har varit värt det. Det känner jag ju nu. Fan, vad länge bedövningen sitter i. Två timmar efter och lika mycket bedövning fortfarande. De borde använda bedövning som räcker i högst en timme.
Nu ska jag kolla om min kamera kommit in. Jag vill det. Så vi hoppas på det. Ja.
Hejhejdådå!

1991.09.02

Did you ever know that you're my hero
And everything I'd like to be
I could fly higher than an eagle
'Cause you are the wind beneath my wings
You are the wind beneath my wings


Tack för sveket, MARCUS!

Idag har jag varit med Elena. Jag tycker väldigt mycket om henne. Jag tror faktiskt, rätt bestämt att hon tycker om mig också. Annars skulle hon nog inte vara med mig. Vi gick på stan och åt middag kl tre. Bra tid. Riktigt middagstid. Men Elena var hungrig och jag gav med mig. Ovanligt, nej. Men jag är alltid hungrig, det där med hög ämnesomsättning är nog inte så bra ibland. I alla fall nu är Elena inte här längre. Hon lämnade mig för sin pojkvän. Taskigt värre. Men snäll som jag är så gick jag med på det. Jag ska vara hennes Zebra på Tisdag så då ses vi ju då. Toppen.
Nu är det inte, verkligen inte länge kvar tills vi far utomlands. Och apropå utomlands, Marcus Swärd, jag är besviken på dej. Vad hände med att vi skulle bada i veckan? Och då sätter du iväg till Stockholm, kul att veta vad du prioriterar i allafall. Tack, för att du ens meddelar det. Nae, du glömde säkert tillochmed bort att vi skulle bada i veckan. Stackars stugan säger jag. Inte en jävel som badat på säkert en hel månad. Nu får du faktiskt bada dubbelt så länge nästa gång vi badar. Jag skäms över dej. Att du inte ens vet hut. Och jag hoppas verkligen att du läser detta nu!  I alla fall, tillbaka till utomlands. Snart far vi, men jag undrar nu om Marcus får följa med efter detta svek. Jag ska fundera på det.
ÅH, just ja. Idag. Lördag. Pratade jag med Marcus Friberg i telefonen för första gången på, jag lovar, nittio år. Elena blandade ihop han och min kusin. Inte bra gjort. I alla fall, marcus vill inte ha en kattunge av Elena. Någon annan som vill ha en kattunge?! Fritt fram. Jag vet då en som kommer att bli glad, eller två egentligen. Elena och Katten. Kul att få ett hem säger jag. Tillbaka till lilla Friberg. Kul att prata med dig. Men vad hände med minigolfen? Och du, jag vill göra pepparkakshus. Med massor av godis på. Det blir bra, och gott för den delen. Och förlåt att jag kallade dej just för Lilla Friberg. Men jag har inga skuldkänslor över det, eller vad man nu kallar det. Nu ska jag gå, Hejdå.

Hey Moma.

Jag sitter med Elena hemma hos Alex.
Alex är inte hemma.
Det gör ingenting.
Det går bra ändå.
Jag tycker om Elena. Elena tycker om Alex också.
Maja och Lina fyller sina lungor med svarthet. Ajabaja.
Huvva usch&blä.


jag är lugn, medans elin is crying her heart out..

Nu har vi varit jätte duktiga. Vi har nämligen tränat. Jag och Elin. Och hela gympa gruppen också för den delen. Men vi lekte bara för det mesta. Men vi gjorde faktiskt styrka också. Så det så. Så nu är vi starka. Idag är sista dagen som vi är med varandra innan vi far utomslams. Tragiskt men sant. Aja. Det löser sig väl. Tog ungefär, 3 sekunder att kommer över. Elin sitter bredvid mig och spögrinar. Jag lovar. Tårarna bara rinner, det är nästan som om jag skulle kunna vara vid niagrafallen. Så här sitter jag, helt dyngsur. I behov av en regnrock.Mumsfillibabba?

Jag känner mig duktig. Jag har varit på gymmet med Maria. Bra gjort båda vi två. Bra gjort att vara upp kl halv nio för att fara på gymmet. Känns som om träningsverk i mina armar kommer att uppstå inom de närmaste timmarna. Inte direkt det skönaste. Eller jo, för att då vet jag att jag gjort någonting. Nu ska jag ladda ner musik. Och om polisen ser detta så menar jag att jag ska inte ladda ner musik utan det är bara ett slags kodord för någonting annat. Eller? Ah, jag vet inte. Låt dem tro vad de vill. Polis polis potatispiiiiiip. Sedan ska jag säga hejdå till Maria och sedan fara till min mamma. Vi ska äta pannkaka idag hos mormor. Mumsfillibabba.  Egentligen, vilket ord. Mumsfillibabba. Vem kom på det. Konstigt ord faktiskt. Riktigt konstigt. Undra hur det ens stavas. Riktigt mystiskt. Aja. Mumsfillibabba. Mumsfillibabba.


Alla barn växer upp, utom ett.

Igår såg jag Peter Pan. Det finns typ ingenting bättre. Någonsin. Jag är kär i filmen. Jag såg den imorse också. Den var fortfarande lika bra. Jag vill också vara som Peter Pan. Aldrig växa upp. Hur bra som helst. Inga bekymmer eller någonting. Jag gillar det. Uscha mig så bra. Huvvahuvva. Jag ska se Peter Pan ikväll också när jag kommer hem. Undra om jag ser den tillräckligt många gånger om jag fastnar i den åldern jag är i då. Eller kanske till och med minskar i några år. Jag ska testa. Jag tror att det skulle funka, helt klart. Varför inte? Kanske för att det inte är riktigt så det fungerar. Men jag gör som Peter, tänker lyckliga tankar och de lyfter en upp i luften. det där älvstoftet det kan vi skita i. Jag kan göra mitt egna älvstoft. ja, det gör jag. Hur, det kan vi ju ta någon annan gång. Toppen. Jag älskar Peter Pan.


I'll do believe in fairies. I do, Ido.

barnfilmer är min nisch, dock inte skog..

Peter Pan, Pippi Långstrump, Vi på Saltkråkan osv. Det är det jag tänker ägna mig åt ikväll när jag kommer hem. Jag tycker om dom filmerna. Jag tycker om barnfilmer. Jag har lånat dom av min lillebror. Han har ingenting att säga till om tycker jag. Han har ju redan sett dem hundra gånger och dessutom så ägnar han sig för det mesta åt Batman, Spindelmannen osv just nu. Och nu, just precis nu fick jag världens lust att se Oc. Det vill jag. Väldigt mycket.
Maria har paxat en kattunge av Elena. Vi ska kolla på den ikväll. Den är söt, jag har redan sett den. Den är liten. Jag spenderade min kväll med Maja igår. Min alldeles egna Skogsmulle. Ja, ni förstår vi var i skogen och letade pinnar. Till Maria och Peters kaniner. De behövde pinnar att gnaga på. När vi letat pinnar och kommit tillbaka till deras hus så trodde vi att vi tagit fel pinnar. Inte kul. Men det hade vi inte. Tur det. För myggbett och skog är inte riktigt min nisch så att säga. Men Beson måste ha blivit stolt för det lilla vi var i skogen. Maja hade på sig ballerina skor i skogen. Inte lyckat. Speciellt när man sjönk ner till typ halsen, nej men hela foten sjönk då definitivt ner. Vi belönade oss med en glass. Det gjorde vi rätt i. Jag ska på gymmet ikväll med Maria. Jag ska bli stark, jag är redan stark men då ska jag bli starkare. Starka Alex. Jag gillar det. Det ska bli mitt nya smeknamn, starka alex. Jag måste säga det att det har en väldigt fin ring i det. Och nu när min kusin läser detta så kommer han att skratta, och det är mycket, och du vet vem du är. Och nu när Elin läst detta så kommer hon att skratta hon med. Men vi får nog allt se vem som skrattar sist. Skratta bäst den som skrattar sist. Mohaha. Jag kommer att vinna över er båda i armbrytning. Okej, nej men över Elin i alla fall. Det andra kan vi ju jobba på. Ett bra tag men sedan då jävlar. Nästa torsdag börjar träningen. Jag tycker att det ska bli kul Jag gillar gymnastik. Det är toppen kul. Inte bord då, eller plint för den delen. Men annars, fast bord är ju roligt men jag har fått dåliga minnen från den. Som kommer fram då du, kära lilla bord uppenbarar dej. Jag önskar med hela mitt hjärta att det inte var så. Men vad ska man göra. Bordet gör så att jag får ont i magen, eller en dålig känsla skulle jag mer förklara det som.

30 dagar, 720 timmar, 17280 minuter kvar.

En månad, 30 dagar, massor med timmar och sekunder. Kvar. Kvar tills vi far. Jag vill fara nu, idag. Jag skulle fara utan att tveka. Absolut. Jag längtar så jag snart storknar. Inte kul.  Amy Diamond igår. Hon var bra. Bättre var en dam som dansade som om hon.. ja. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Hon var.. annorlunda. Hon var nog lite rund om fötterna. Men hon var trevlig. Men konstig. Hon kramade alla. Åter till lilla lilla Amy, hon sjöng Thank you. Det var bra. Hon är duktig. Men en sak, hon klär som om hon vore 10 år. Hon är 92a men hon klär sig då inte som så. Min kusin är lika gammal men om man ska kolla på klädstilen så är min kusins så mycket bättre. Förlåt Amy, men det är sant. Klä om dig. Du är inte tio. Nejnejnej. Väx upp.
Och igår satt vi på Max för att värma våra frusna kroppar. Utanför sitter det fyra stycken personer som är döva. Med andra ord kan de inte höra och troligen inte prata heller. Lite svårt att prata med någon som inte hör. Utan de pratar bara genom teckenspråk. Och när vi då påpekade detta så var Gabi inte riktigt med. Detta var det som hände..
- Kolla dom är döva.
- Va? Vilka då?
- Dom där utanför, rakt fram.
-
Men vadå. Hur vet ni det? Såg ni dom prata med varandra eller?
Smidigt Gabi. Fem hela poäng till henne. Brabra. Men vi tyck om dej ändå Gabi.

..


Discover Aly & AJ!

Åhåjaja.

"Everybody yeah.. Rock our body yeah.. Backstreets back alright."
Jag sitter och har Backstreet boys på hjärnan. Lite pinsamt. Men det är inte mitt fel utan Marias.
Idag jobbar jag. Några som badar i alla fall. Kul. Idag har jag även sett en solförmörkelse, det var det roligaste.
Ikväll ska jag till stan med mina kompisar. Vi ska se Amy Diamond. HaH. Och picknicka. Skoj, väldigt. Jag ska äta Haloumi ost. Tack cypern för eran ost.
Tacktacktack. Me like, yes very much indeed. Imorgon är det 1 månad kvar tills vi far, enligt min pappa, till mitt andra hem.
Som alla andra vill kalla för Mallorca men jag för mitt andra hem. Jag älskar det. Jag vill förevigt stanna, varenda gång. Nästa sommar stannar jag där.
Utan protest. Jag stannar föralltid. Nej, men en väldigt bra tag i alla fall. Puss på Mallis.

Igår åt jag chokladmousse med min älskling, Emmakarin. Och glass. Tack för igår. Det dundrade och brakade och blixtrade ovanför oss.
Vi kunde knappt höra vad vi sa så tillslut satt vi där i tystnad.
Med våra tappra försök att tända Emmakarins, jag vet som inte vad jag ska kalla det, lykta, ljus veke? Kärt barn har många namn.
Jag är dock inte så säker på om den där har ett namn. Ska luska på det. Hursomhaver vi lyckades inte, tyvärr. Vi gav upp. Den blev släckt av ett glas vatten.
Bra gjort Emmakarin. Glöden försvann i alla fall. Vi träffade Friberg igår. Han körde bil, han var duktig på att köra bil. Vi krockade i alla fall inte. Tack för det. 

Jag är hungrig. Jag vill ha mat. Jag ska nog göra mat. Hejdå. Hej mat. 


RSS 2.0