the nicest kids in town

Hairspray, det var fasiken länge sedan. Men den är bra, och Zac är faktiskt ganska snygg i filmen. Men han ser ganska gammal ut där, okej nej. Inte som gammal men äldre. Och hon som har huvudrollen, kommer inte på namnet nu, men i alla fall.. Hon är ju bara för rolig. HA, jag ska också ha toapapper som slöja! Det vore någonting, en väldigt alternativ stil om inte. Ja, den blir ju vit i alla fall.. Kanske om jag har tur så kanske jag till och med får lambi i rosa på pappret också. Och Amerika var minsan konstigt förr, minst sagt. Nog sagt om det, nu väntar jag på Elenapena.

6 dagar kvar!jag ska nog se lite OTH ikväll, ett tag sedan

why can't you just hold me?

åh, det är lika roligt varje gång. Hur skoj som helst. Majat och alexe ikväll, det var ett tag sedan. Det blir skoj, förhoppningsvis bjuder kvällen på bara skoj.


7 dagar kvar!

snabba dej hem!

Nae, bara nej. Jag vill inte, inte nu, Sluta. Stopp, nuuu STOPP! och sedan blire ju inte bättre av att du far idag?! Nae, inte direkt nej! Måste du fara idag, precis idag?! Jag saknar dej, jag behöver dej nu. Även om jag träffade dej tidigare idag. Åh, bajs! Nej, jag vill inte. Jag ska räkna dagarna tills du kommer hem. I alla fall, imorgon kanske jag och Gabi ska fixa en sak. Jag hoppas att vi ska det. Det kommer blir skit skoj, snart ett år sedan sist! 

8 dagar kvar!Man blir besatt..

- Vad hände med novellen?
- Den kommer, snart.. jag lovar..
- Ikväll, den kommer ikväll.. Den måste komma ikväll..
- Ja, kanske..
- Nej, du förstår inte.. Jag är BESATT!! 
 
Kolla in min underbara älskling Julias blogg, när du är där läs novellen! Du kommer att bli besatt jag lovar, den gör min dag! Den gör mig lycklig! Åh, jag älskar den och henne för den delen!


få ordigt

Jag kommer inte att kunna gå imorgon.
Min älskling åker imorgon, jag kommer inte hinna träffa henne.
Snart är det lov.
Snart far jag.
Puss.


jag kommer sakna dej, jag saknar dej nu

~

Down

Bra flyt är allt som krävs, och jag och gabi har det verkligen..

Jag har kommit fram till en sak, jag verkligen älskar när veckan börjar hur bra som helst! Det är uppskattat, dock känns det som om att jag ska bli sjuk. Inte så lika mycket uppskattat. Men det besegrar inte min "bra-känsla". Så det så. Nu ska jag skriva på "bästa reklamfilm". See ya!


Nästa vecka ska bli bättre än denna, jag bestämmer det redan idag..

HA, jag har en rolig vän. Som jag tycker om. Hon sa just att hennes "manvän" sa någonting stort till henne igår, alla kan nog räkna ut vad det är. JA, det är det stora "jag älskar dej". Gulligt tycker jag, men sedan när jag frågar henne vad hon sa efter att han yttrat sina känslor, då får jag svaret ; "Jag minns inte riktigt". Nämen, det är ju fint. Hennes manvän tycker ju om henne i alla fall, och det gör jag också. Men ah, bra gjort. Men faktiskt fick jag sedan veta vad hon sagt, när hon som sagt kom ihåg det. Men hon är fin min vän.

Träningen ikväll, otroligt rolig! Alltid finns det tid att skaka rumpa, jag tror närmare bestämt att våran danstränare tycker att vi är helt galna och dumma i huvudet! Men vadå? Vi är ju också det, så hon tror ju rätt i alla fall. Och hon skrattade också idag, så lite roligt måste hon ha haft. Jag menar hon kan ju inte ha skrattat för att vi inte är roliga. Fast hon kunde ju i och för sig skrattat för att vi är dumma i huvudet! Men det gör ingenting, alla skrattade och hade roligt. Varför, det är en helt annan femma! 
 
 Jag var förövrigt inne på Kenzas blogg tidigare, hon hade en bild från där hon bodde med snö osv, och sedan hade hon skrivit "vinterland" och något mer under den. Då säger jag, HALLÅ kom till oss. Om hon tror att hon har mycket snö och skit och jobbigt. FEL, säger jag! Kom till oss, då kan hon snacka om sitt vinterland och dylikt! Då FÅR hon snacka om det. Inte nu, inte när hon är där nere. Här uppe kan hon ju till och med få snöstorm och allt det som hör till. Hon kan även få inbilla sig att hon hamnat på typ nordpolen. Men inte där nere, nej där sätter jag stopp! STOPP! Regionsfinalen! Bild tagen av söta
Sandra!
 


"kinda like Peyton's heart, don't you think?!"

Och tina, du är snygg! Nu får du ge dej! fatta det, tryck in det i hjärnan din! Puss!

0,1 poäng, nästa gång kan jag lova att vi vinner..

Okej, jag tog i som fan när jag dansade och resterande gymnaster från holmsundsgymnasterna var också grymma! Verkligen! Vi hade ledningen, vi låg lika(?), vi förlorade! Men två kom vi ju i alla fall, och en fin silvermedalj fick följa med hem. Detta är ju en väldigt fin bild, om man utesluter med antalet poäng vi förlorade med. 0,1 poäng, det är lite. Mycket lite. Väldans mycket lite. Lulegymnasterna som vann fick 24.1 poäng och vi 24.  Men jaja, sånt är livet. Men lite surt äre! Men jag kan leva med det, vi gjorde jävligt bra ifrån oss.

Jag ska ta i från tårna, som fan att jag ska..

Imorgon gäller det, då ska jag fan i mig dansa för mitt liv. Endast dock om Didrick står med megafonen och skriker; HEJA LEO HEJA LEO! Upprepat några fler gånger än endast två. Då blir jag nöjd, mer än nöjd! Imorgon, då ska vi vinna! NU JÄVLAR.  Jag ska göra som jag gör innan jag ska köra på tex. trampetten..Svära för mig själv. Det funkar då, undra om det kommer att funka nu med. Jag hoppas, jag kan testa på förträningen! Nu ska jag sova och drömma om hur jävla bra det kommer att gå imorgon. Jag säger som oskar och dom brukade säga; Vi ska kötta! Jahapp, det var väl det. Godnatt och sov gott!

Fortfarande!

Och för er som inte sett den, Yes Man var as bra!

Regionsfinal!

På lördag, 21 februari, så äre det regionsfinal på Gamila i stan! Kom och kolla vettja, och heja järnet på oss!
Och här är en bild på min vän Tina. Min älskling. Tina är snygg, Tina fattar inte att hon är snygg! Så jag tänkte att jag skulle få Tina att fatta att hon är snygg. Tina, du är snygg! Så nu Tina, är du med på min blogg också. För att du är snygg. För att du inte fattar att du är det. Du är det. Tro mig. I alla fall, känn dej hedrad att ha en plats på min blogg! Ha, nae skoja bara. Att du fattar att du är snygg räcker! Pusspådej!

du behöver aldrig mer vara rädd

Nu ligger den här hemma, min studentmössa. Känns helt overkligt! Jag har provat den, och nu ligger den i kartongen igen. Där ska den få ligga tills dagen innan jag tar studenten. Då tar jag fram den igen! Men tills dess, får den ligga i den svarta kartongen. Åh, vad jag längtar. Och ja, mamma malin, jag ska ta vara på tiden! Jag lovar! Om du kommer och kollar på mig på balen?! Nae, skoja! Men jag vet att du kommer att vara där ändå! Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Förresten, serien True Blood har fått mig fast.. Tiden susar förbi då man ser den. Så nu ska jag gå och läsa "New Moon". Sen ska jag drömma om vampyrer! Fast inte så jag blir rädd, det vill jag inte. Eller, bara lite lagom!
Förresten, fortfarande snygg!

tillför lite hopp till vardagen!

åh, imorgon ska vi få hämta våra stundentmössor! 13.10 ska jag stå utanför dörren till elevrådet!

"jag tyckte jag var glad"

Jag har hittat en ny favorit, Lasse Lindh. Underbart bra. Och nu har jag bajspluggat, och nu kommer det ett flygplan. Det hörde jag, jag tycker om flygplan! I alla fall, jag har pluggat om sydafrika. Låter konstigt att säga så. Ja, vi har prov på sydafrika. Onödigt ja, nej nu ska jag fortsätta!

Snabeltandadenhornsfisk

Jag är dö less, verkligen! Jag orkar inte med någonting. Jo, träna men det är det enda. Och det är för att det är det enda roliga i mitt liv just nu. Jag vill.. Ja, vad vill ja?! Jag vill fara bort härifrån, vart som helst duger! Typ Hörnefors? Ne, men ah. ÅH, jag vill inte. Jag vill ingenting, jo jag vill ja jag vet inte. Jag tycker inte om när det är såhär, verkligen inte. Gillar det inte alls, det är mycket jag inte gillar just nu. En hel del om jag ska vara ärlig. ÅH!


Grattis Fanny på 19-årsdagen! :)

"Det vi vill ha, det är perfektion..på allt!!"

Idag har jag träning i nästan fyra timmar, och ja jag är hur taggad som helst! Det är nog dels för att jag nyss sett Step Up 2, den är verkligen superbra! Se den. Nu borde jag gå och göra min middag, borde ja. Orkar inte. Snart ska jag. Förresten, jag kom på en sak. När jag skrev att vi ska tävla snart så skrev jag inte vart. Men i alla fall, nästa lördag på Gamlia, kom och kolla. Det får ni faktiskt göra. Heja gärna lite grann på oss också! Dock har vi med oss våran egna heejarklack också så ni måste försöka slå dem, lycka till.

Lasse Lindh & Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter..


Det berömda hoppet som domarna missade, jag förstår faktiskt inte hur de missade det! Dumskaft!

Jag ska slåss i dina kvarter..

Nästa fredag, då ska jag se "I taket lyser stjärnorna". Det har jag bestämt, om jag så måste gå själv! Om jag så måste sitta helt ensam i salongen! Men förhoppningsvis får jag med mig någon! Det tror jag, det hoppas jag! Så bra var den. Förövrigt så är mitt hår, gigantiskt! Inte mitt fel, skyll på Maria. Det här kommer inte att bli kul att få ut. Det vet varenda kotte på jorden, speciellt dom som sett mitt hår. Typ alla på bussen och alla andra som sett mig ikväll, till och med småglinen i den fula orange "eparaggandeliknande" volvon som körde förbi, twice. Jag gillar inte sådana bilar, inte dom som kör dom heller. Det måste ju bara finnas i Norrland, helt sjukt! Jag kan inte se framför mig till exempel i stockholm att det finns några eparaggare där, för guds skull dom vet säkert inte ens vad ordet betyder. Inte ens om man delar upp det på två, man måste nog förklara ända ut i hur bilen låter. Jag tror faktiskt jag ska testa det där, att fråga en som bor i stockholm om den vet, jag har redan figurerat ut ett offer. För övrigt så gillar jag inte heller dom som sitter i sina bilar också drar dom på på gasen när de kör förbi tjejerna för att impa på en. HERREGUD, det kan väl jag också göra. Det kan alla tjejer göra, vi är inte dumma i huvudet eller så lättimpade som ni tror (eller vad vet jag, just nu talar jag för mig själv och om jag tror rätt halva befolkningen i västerbotten). Snarare ni som är dumma i huvudet som tror att vi tycker att det är fränt! Där gick det fel i uppfostran säger jag. Nä, nu ska jag sova! Enda vettiga just nu, är jag uppe längre börjar jag väl snacka om något annat helt ovettigt och just nu är jag faktiskt inte så trött att jag faktiskt vet att jag borde bespara er det. Så, godnatt och sov gott!

Fortfarande snygg.

"you can't break what broke apart"

Nu sitter jag här, hemma hos Maria. Vi har nyss ätit, och nu sitter vi och tittar på Melodifestivalen. Nej, egentligen. Vi sitter vid varsin datorn framför tvn. Så vi som hoppar emellan. Det är kul. I alla fall, idag var jag jätte snäll. Jag skickade MMS till Maria om min bussresa till henne. Så när jag ringde skrattade hon, det var ju kul. Asså att hon tyckte det var roligt i alla fall. Hoppas Måns vinner kommer till Finalen i alla fall. OCH sedan så åkte Lasse ut, lasse var ju bra! Inte en själ i sverige tyckte lasse var bra. Jo säkert någon, någon är med andra ord mig. I alla fall, Måns gick till final. Det tackar vi svenska folket för!

Och han är fortfarande snygg!

Dumt gjort av SF, bläääää

Jag dör, döda mig! Twiligt har slutat gå på bio, nej! Det var ju inte meningen att det skulle vara så.. Nu vill jag ju bara, grina?!

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag, gott folk! Och ont folk för den delen, och till er som är mittimellan där också! Hoppas ni går en bra dag!

Jag har kommit på en sak, att i "Linas Kvällsbok 2". I den är ju Kevin med, och jag som inte "tänkt ut" eller man ska säga hur kan ser ut. Men i alla fall, nu har jag det! Ikväll ska jag på bio igen, så nu ska jag kolla vilken vi ska se. Jag fick bestämma, det var snällt tycker jag! Jag vill se "I Taket Lyser Stjärnorna" igen, men vi hinner inte till den! Det var tråkigt, jag vill hinna till den. Men icket, jag får se den någon annan gång. Ja, det ska jag! Så kanske Twilight ikväll?!

"Känner du alla här eller? Aaa, eller asså inte dej.."


jag ser bara de två första scenerna, sedan trycker på start igen

"Vill du fika med mig?"

Ja, hade han frågat mig hade jag sagt ja utan tvekan!!

Underbarkväll. Den var jätte bra, först middag med E, min älskling och sedan gick vi på bio. I taket lyser stjärnorna, väldigt väldigt bra! Men vad hände med Sakke? Inte bra! I alla fall, Tsatsiki var med. För er som inte vet, tsatsiki har blivit snygg! Riktigt snygg!!

Sa ju att han blivit snygg!

Nu, jag måste verkligen skärpa mig

Ångest, jag har så himla mycket ångest. Jag vill inte, jag måste skärpa mig! Det funkar inte såhär! Sluta nu, måste måste måste! Jag kan inte ha det såhär, inte längre!


Kate Voegele - I Won't Disagree


(Klicka på bilden)

August, Selma och Gustaf är efter imorgon inte längre välkomna i mitt hem..

Jag är otroligt less på att plugga. Det kan verkligen inte finnas någonting värre än det. Jag tycker att jag kan Selmas, Gustafs och Augusts liv nu. Fast ändå inte, men jo. Tillräckligt mycket, måste dock läsa ut boken "Herr Arnes Penningar" också. Där, däremot, har vi en bok verkligen är tråkig. Läs den inte. Den är inte värd det! Tro mig, verkligen inte. Tur att den inte är så lång. Tyvärr, Selma. Ingen hit den där. Jag har belönat mig själv med flingor och mjölk, oj nu lät jag som värsta anorektikern?! Det var inte meningen. Dumt sagt. Inte så jag menade, men jag tror ni fattade. Hoppas jag i alla fall. Pink har i alla fall fått mig ombord på hennes fartyg ikväll med "Sober". Lyssna, lyssna..


det var välbehövligt, tack!
Regionsfinal (?) 21 februari. Kom och kolla!

Ibland blir man glatt förvånad över sådant man egentligen inte tycker om..

Så duktig som jag är satt jag naturligtvis och pluggade. Och där helt plötsligt mitt i texten om Gustaf Fröding ser jag att det geniet som han är har skrivit dikten om Jan Ersa och Per Persa. Den dikten som jag hållit så kärt under mina barndomsår. Jag plågade min farmor att läsa den om och om igen. Till slut kunde hon den näst intill utantill. Så nu kunde jag inte hålla mig, jag var tvungen att läsa den.. Så in på google.se jag for. Första länken blev en lyckoträff, lika bra som alltid var den.. är den. Så nu mina kära vänner och ovänner och alla ni andra som inte känner mig, här är den.


Jan Ersa och Per Persa.
Jan Ersa ägde Nackabyn,
Per Persa ägde Backabyn
i byn i Västra Ed.
Jan Ersa,
Per Persa,
de höllo aldrig fred.
var havren god i Nackabyn
så slog den fel i Backabyn.
Då blev Per Persa vred,
då svor i moj Per Persa,
då gren och flen Jan Ersa,
så mun gick halvt ur led.

Var klövern grann i Backabyn,
så var den klen i Nackabyn,
där växte blomst och bär.
Då gren och flen Per Persa,
då hytte Jan Ersa
med näven bortåt Per.

Gick det på tok i Nackabyn,
var det kalas i Backabyn
och glädjen stod i tak.
Var mörk i hågen Per Persa,
som solen sken Jan Ersa
och gjorde brygd och bak.

De trätte och processade.
Om friden prosten mässade
- det var som vått på gäss.
Ty vann en gång Jan Ersa,
så började Per Persa
en splitter ny process.

Ju mera de bedagades,
Dess mer det stämdes, klagades
och tappades och vanns.
Var domen för Per Persa,
så vädjade Jan Ersa
till närmaste instans.

Så stredo de, så trätte de,
så levde de, så mätte de
varandra skäppan full.
Processen bröt Jan Ersa
och brännvinet Per Persa,
för bägge gick det kull.

Och ingen av dem mjuknade,
när de på slutet sjuknade
och stoppades i jorden.
"Ve' nästa ting, Jan Ersa!"
"vi möts, vi möts, Per Persa!"
var deras sista ord.

Men "trilsk som Jan i Nackabyn"
Och "ilsk som Per i Backabyn"
är stäv i Västra Ed.
Jan Ersa,
Per Persa,
De höllo aldrig fred.

Sådana här saker för oss bara närmare, och längre bort från dej..

Asså ja, vad finns det att säga. Sådana här saker får mig att vara glad över att det blev som det blev faktiskt. Movin' on.

Att ha prov suger. Väldigt mycket, för att vara precis. Det finns inge värre. Jag har dessutom prov i svenska och jag kan inte ens stava vissa ord. Det känns ju riktigt fint.  Då vet man ju att man har lyckats i livet måste jag ju få påpeka. Arton år och kan inte stava, prima liv. Det värsta är ju att det är inte såna ord som är svåra, utan andra ord som är lätta till exempel; Svenska. Jag kollade igenom mina anteckningar och där stod de, uppenbart som solen; Svenka. Trevligt att vissa bokstäver glöms. Riktigt fint, roligt och trevligt. Nej, nu ska jag fortsätta studera. Tråkigt värre, innan kvällen är slut ska jag kunna hela August Strindbergs liv plus lite till. Mitt liv är underbart! NOT!

"pusspuss"
Svenska influenser där, bra gjort!


jag tar en chansning och hoppas på att det är rätt..

Jag tar en chansning och kommunicerar via internet, om det nu är det som jag tror. Nu säger jag ifrån, på sätt och vis. Nu får det räcka, skyll inte bara på andra när du vet att du själv gjorde fel också. Att det slutade som det gjorde, ja det var tråkigt men det finns ingenting att göra åt det nu. Dessutom så räcker det väl om inblandade vet vad som hände? Jag vet i alla fall att jag har gått vidare och lämnat det bakom mig nu. Det vet jag att vissa också har men tydligen inte du, det tar bara onödigt mycket tid och kraft för att gå omkring och vara arg hela tiden på någonting man egentligen inte behöver vara arg och sur på. Men att du nu skrev som du skrev gör det inte lättare. Det blev som det blev och kanske var det meningen också, det ledde till någonting bra.. I alla fall för min del.

Melodifestivalen utan Björn?!

Meeelodifestivalen, kvällen till ära. Jag tycker om melodifestivalen dock är jag inte riktigt lika fäst vid Caroline af Ugglas som ska sjunga. Hennes första intryck på mig för ett år sedan eller två i "så ska det låta" som förövrigt också är på svt1. Egentligen borde svt ett inte visa henne i tv. De borde inte ha henne med i deras program. De borde göra en regel, ingen Caroline af Ugglas på tv. Låt henne vara på annat mojsgojs. Inte på tv, man blir bara arg och ledsen. Det är väl ändå inte roligt att bli agressiv då man ser på tv. Så ska det definitivt inte vara. Så vi hoppas att Svt tar sitt ansvar och gör sitt bästa. Dessutom kom jag nu att tänka på en annan sak, om hon är med, alltså Carolina af Ugglas, då kan det inte ha varit många bra bidrag. Plus att jag har hört att både Marie Serneholt och Måns Zelmerlöf ska tävla. Rivalitet inom förhållandet. Det kan inte vara bra. Fast tyvärr Marie, jag hejar nog i sådana fall på Måns Ingenting personligt men han har lyckats bäst så ah. Men snälla, slå oss med häpnad Marie. Det är aldrig fel.


I hörlurarna; Lazee feat Neverstore - Hold On


melodifestivalen utan Björn, en katastrof?

Jag kommer aldrig att bli nöjd, så äre..

Jag hatar, ja det är ett stakt ord, ett fint starkt ord om inte annat eller fult, i alla fall jag hatar att jag alltid ändrar mig när jag gjort klart mina redovisningar. Nu har jag varit jätteduktig och skrivit klart min redovisning till imorgon, jag läser igenom det och vad händer? JO, jag vill ändra halva. Mer än halva, jag är jätte onöjd. Varför då? Dumt och helt onödigt! Men jag vet att det kommer att bli bra ändå imorgon men ändå! Undra om det blir mer effektfullt om jag skriver det på engelska? Jag testar. But still! Nej, det blev inte det va? Nej. Så då vet vi det. Nej nu, tillbaka till ämnet! Jag måste sluta upp med det här, jag kommer aldrig att bli nöjd annars. Som LisaM säger "du är ju så jäkla kräsen kvinna!". Ja, kanske. Nej. Bara ibland, när det behövs. Nu behövs det, fast egentligen inte. Åh, jag orkar inte. Vill inte. Gabriella, min vän, jag är i stort behov av biblioteket på skolan!


Högskoleprovsfibbilubban och allt som hör till..

Dom gör då allt för att trycka ner en nu för tiden. Idag var jag hos syon på skolan, duktig som jag var och där fick jag tipset att gå in på www.studera.nu för att kolla utbildningar osv. Okej tänkte jag, det låter väl bra. Jag skriver in adressen i fältet där uppe, sidan laddas och ploppar upp. Och vad är nu det första man möter? Jo, det ska jag berätta för er. Söta (nej), rara(inte det minsta) Einar som fick 2,0 på högskoleprovet! Inte det minsta illa menat mot Einar, men de kunde väl ha varit lite mer.. Ah, dumdristigt måste jag säga. Hur roligt är det att mötas av en som spikat högskoleprovet, när man sedan vet hur svårt det är. Skryt gärna lite mer Einar och studera.nu för den delen också! Det var som att Einar var den enda som klarade det. Ingen annan var smart nog. Tack för förtroendet, people! Inte nu för att jag ska göra högskoleprovet nu i vår men ändå, alla andra då. Ni kunde lika gärna ha skrivit ;alla ni andra är dumma i huvudet.


"Internet explorer startas om"

Ursäkta mig, hallå! Vad är det som händer? Min dator är allt bra rolig, den säger att "internet explorer" inte fungerar och måste startas om. Nej, det måste det inte. Så nu helt bara sådär, bearbetar den min andra sida som nu är minimerad för att vara exakt. Det roliga i detta är att internet fungerade helt utmärkt när det bara bestämde sig för att det inte skulle göra det. Hade min dator varit en person som hade gjort någonting så här dumt så hade jag slagit den personen! Men tyvärr, så tycker jag om min dator alldeles för mycket för någonting sådant (gabi-influerat där alex, bra gjort).  Nu ska jag återvända till min icke fungerade dator och njuta av den... ?! Borde nog plugga också, usch. Den som kom på det, han borde också bli slagen.. Fast han är ju död säkert, så han har fått ett hårdare staff redan.

jag saknar dej fortfarande..

har som inget att säga egentligen..
det får gärna vara mars, grancanaria.Feel this
Can you feel this?
My heart beating
Out of my chestI love you like the stars above, I'll love you till I die..

Satt och kollade igenom gamla inlägg oså såg jag den från när vi var på Mallorca. Nu känner jag, åh. Det är ju hundramiljaderår kvar tills jag far igen, det är långt!! Alldeles för lång tid, mitt hjärta är inte helt om jag inte är där. Den du. Så äre. Helt och hållet. Jag vill tillbaka. Där är allt bra, verkligen bra. Finns ingenting som kan vara dåligt där. Inget, inte det minsta lilla bekymmer! Jag tror faktiskt, faktiskt, att ingen kan förstå hur mycket jag tycker om det stället. Förutom E då. Hon kan förstå, men inte precis på pickenurus!

"Jag vill aldrig fara hem, aldrig nagonsin. Men det visste jag ju redan. Jag vill stanna. För evigt. Saknar er dar hemma. Men jag vill inte fara hem. Stanna stanna stanna stanna stanna. Nasta gang stannar jag. Jag lovar.""en bra överraskning, det är en sådan man vill ha
en sådan, när man är nere när man är glad.."The Killers - Romeo and Juliet


Analeigh

Kolla snyggingen, hon kom tvåa (?) i Americas Next Top Model. Jag fattar inte, hon borde ha vunnit!


Grattis till vinsten!

Vet ni vad? Vad jag har kommit på. Att varför har jag aldrig tänkt tanken att öppna mjölkförpackningen upp och ner? Nog har jag tänkt tanken men som aldrig tänkt tanken. Hänger ni med? Så jag tror faktiskt att någon dag nära idag så ska jag göra det, gå emot strömmen och all vett! Undra om den står bättre andra hållet? Och grattis till Rafael Nadal som vann, klart att han gjorde! Bra gjort.
I wouldn't change my world around cause I like it upside down.


give me a call, i miss you..så otroligt skön bild!

Australian Open final!

Tittar på Tennis, Australian Open finalen. Hoppas Nadal vinner, inget illa menat Federer. Du är också jätte duktig och du borde få vinna också. Men inte idag, nej. Nadal är från Mallorca, Nadal ska vinna!


RSS 2.0