There's nothing I wouldn't do to have you next to me

Jag hatar verkligen att vara sjuk, finns ingenting värre. Jo, men just nu nej. Fan ta dig E. Var det verkligen nödvändigt?
Lagade middag med E igår, det var någonting utöver det vanliga. Men kul hade vi minsann! Verkligen, det är alltid någonting. Att vi inte är så alltid? Vi kanske är det? Utan att vi själva tänker på det, även om vi vet om det?! Unika är vi då i alla fall, det vet vi. Fast på ett bra sätt, det vet vi med. Det har vi fått bekräftat, i alla fall. Vi är nog alltid så, vi sitter verkligen ihop. Siamestvillingarna, enligt våra pappor. Men i alla fall, sååååå ja. Ah, trevlig kväll alla. Det var någonting jag tänkte på, men nu har jag glömt bort det.. Jag kommer säkert på det snart!Give me a call
I miss you, you
You know I really do.


Du kommer att få ett sms varje dag där det står SLYNA!

" Du har smittat mig din horjävel!!"
" Puss på dig!"

Jag kommer att få feber, jävligt roligt. niah! Elin har smittat mig, den lilla skitungen. Väldigt onödigt. Snacka om att hon ska få tillbaka någon gång. Dubbelt upp. Helt onödigt, heeeeeelt. Hoppas det går över snabbt bara, snabbt skare gå. Fort som attan. Bort bara, bort!!Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen..  ' ♥


keeping it real

Nu är bilderna från öppet hus uppe på våran blogg, så kika gärna in! In? Det lät konstigt, du ska ju inte in på bloggen.. eller ska man det? Aja, skit samma! Kolla bara! www.fairkeepup.blogg.se Gå gärna på Dragonskolan, då blir ni som dessa ovan här. Helt fullkomligt normala! Såklart, så välj Dragonskolan! :) 

älskade du!


- ehm, daniel.. vad gör du?
- jag letar efter vatten!!
- du letar efter vatten i en dusch?
- ehm.... ja!

Att vara barnvakt är enkelt.. eller?

- ALEX, nu kissar jag på golvet!!
- NAE, det gör du inte!!
- Nä, jag ska inte.. Jag brukar skoja så med mamma också..

Att få han i duschen brukade vara lätt, vad hände?
Kul lillebror man har, vad blir det nästa gång?
Fint att en femåring säger sånt, vad händer om tio år till?

I a song could get me you..

I could make it high or low
Sing it on the radio
If that is what I need to do
If a song could get me you..

Dagens; Marit Larsen - If a song could get me you
_____________________________________________________________________________________________Elin, jag saknar dig! Jag saknar allt.. Verkligen allt. Men mest, mest så saknar jag Dig!

Repeat, repeat, repeat, repeat, repeat...

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls
Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.

http://se.youtube.com/watch?v=IzW3oE4oX6Mnågon dag, då! ♥

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans..


Var hemma hos världens bästa Gabi, och så hittade jag detta kort. Jag kunde inte låta bli, så himla gulligt! Ja, alla har vi varit barn och haft våra stunder! Haha, förlåt Gabi! puss på dej´

Keeps me coming back for more..


Nu ska jag vända mig till min älskling!
Babylove! ♥

Maria, vad tror du?!


Snabb fråga bara, måste jag betala en femma för varje vindruva?

Daniel är världens sötaste och bästa lillebror!


jag älskar dej!!

kvar i nåt jag lämnat..

Jag har funnit en ny kärlek, Melissa Horn. Varje låt blir bara bättre och bättre. Så, om ni inte har någonting bättre för er.. vilket jag inte tror ni har, jag menar ni är ju inne på min blogg så att.. I alla fall, gå in på youtube och lyssna sönder låtarna!

Öppet Hus på Dragonskolan, likamed vårat UF företag ståendes där. Det gick väldigt, väldigt bra! Vi hade fotografering och allt. Hela babbelibben! Urfiffigt, bra tänkt av oss. Vi drog no mest folk, synd killar och tjejor i andra UF företag men så vare. Och så vare med det. Om ni vill kolla bilderna från kvällen gå in på www.fairkeepup.blogg.se . Kan inte gå fel någonstans. Tror dock inte att dooom är uppe än, men snart!! Hoppas jag.

"Så som det var då, det var underbart."

Tredje gången gillt antar jag..
Om du lämnade mig nu..


Jag kunde inte låta bli. Låten är bäst. De är så otroligt bra.
Och ja, de är så sjukt söta tillsammans.

Vi har alla sett bilden förr! Nej, just ja.. Så vare inte alls..

JAJA, om vi nu bortser från att jag och Gabi inte... Nej, jag tänker inte ens gå dit. I alla fall Grattis Karin på 18-årsdagen, långt i efterskott. Bilden är såklart från förra året. För ni som inte varit hemma hos Karin kan jag ju säga.. Frågan är ju om jag ens ska gå dit heller..?! Aja, jag skriver det snabbt och sedan inge mer om saken, och förhoppningsvis läser ni det snabbt också. Den här bilden hänger hemma i Karins rum, större än vad ni ser den nu kan jag ju säga. Så, då vare gjort. Det jag ville komma till är att, mitt hår. Jag vill ha tillbaka mitt hår. Ge mig mitt hår tillbaka. Det är saknat. Ta höger efter Salong Liss, kom tillbaka. Väx tillbaka kanske man säger?! I alla fall, ge mig mitt hår. Det är ju faktiskt mitt hår.


Mitt hår..


Förlåt Gabi, men ja.. esch.

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut..

Det är fortfarande och alltid lika bra. Varenda gång. Finns inga undantag. När man väl börjat se kan man inte slita sig. Det är inte ens lönt att försöka. Det kommer att gå åt skogen hur man än försöker. One Tree Hill ♥all children grow up, except for one..

Idag står Peter Pan på schemat. Och kanske gym med Maria. Troligen. Hoppas jag. Nä, ska gå och se nu. På Peter. Paaaan.

Leona Lewis - Run

I've just found my new love..

light up light up, as if you have a choice..

Just can't get enough. Keps getting better for every time..

It's alright, I'm only bleeding..

Jag har sett film. Inte riktigt den jag tänkte, men. I alla fall, film. Stardust. Den var faktiskt bra. Riktigt bra. Bättre än jag trodde. Jag gillar filmer som den. Den är en sån film man kan se hundra gånger om. Den och Peter Pan. Stardust och Peter Pan. Bara bra! Dem kan man se hundra gånger om, det tycker vi om. Sådana filmer tycker vi om. Nej, eller jo. Ja, det gör vi. I massor. Nu ska jag läsa bok. Mina hemligheter, heter den så? Jag är inte säker, bara halvt. Nästan helt, eller? Nej, jo.. den heter nog det. I alla fall så är den också bra. Underbart bra, underbart rolig. Lite roligt att skratta för sig själv på kvällarna när man läser. Det är kul.


"You know what stars do? We shine!"

light up, light up

- Vi borde vara med varandra någon dag..
- Ehm, jaa...
- Ja, men jag menar. Det är inte mer än rättvist mot gruppen!


T-t-t-t-träningen gick bra idag. Ida gillar att få andra att lida. Nästa gång, då får hon lida! Jatack. Idag konstaterade jag och elin att man faktiskt inte ska backa när man står i mål. Nej, det är fel. För då kan man slå två flugor i en smäll, fånga bollen och sedan backa är likamed självmål. Så ska man inte göra.

Förresten, företaget går framåt nu. Tur det i alla fall. Gå in på denna sida, tack! www.fairkeepup.blogg.se 

Och sist men inte minst, låtar. Här har ni låtar, bra låtar. Jag skulle kunna länka alla men det orkar jag inte. Synd, i alla fall här dem..
Leona Lewis - Run
Anna Ternheim - What I've done
Beyonce - Broken-hearted girl
Joshua Radin - I'd rather be with you
Joan as police woman - To be loved
Damien Rice - 9 Crimes


vi var taggade till max, fast inte max och killarna..


Bild snodd av Fanny Li! :)

all of yours?

Jag har en vän, som jag tycker riktigt mycket om. Hon har jag känt hela mitt liv, och då menar jag verkligen hela mitt liv! Sedan den dagen jag föddes! I alla fall, hon är inte den smartaste i bland. Men hon har fan sina stunder.. Och idag kom en av dessa.

- Men du, det här med .... ?
- Men skämtar du eller..
- Nae, men asså jag fattar som inte riktigt
- Han är ryss..

Som om det är svaret på frågan. Nej, skulle jag vilja säga men fyndigt vare. På sätt och vis.

Aja, idag åkte vi skridskor. Det var roligt. Men aj. Men det gjorde som ingenting. Det var kul att åka. Vi hade roligt. Spelade spel ikväll. Det var också roligt. Vi var duktiga. Med andra ord. Det spelet rekommenderas. Starkt, verkligen! Hur kul som helst.

åh, bara åh. orkar inte mer.

När man väntar på något gott..

Ikväll, torsdag. Så börjar det en ny serie. Gränsbevakarna England. De har en reklamfilm på Kanal 5 och. Ja, och på den filmen finns det en indier. Han har tydligen gjort något dumt. Inte bra för han, men i alla fall. När han då ska be om ursäkt. Han måste ha det roligaste uttalet i världshistorien. För att man ska fatta det roliga så skriver jag det med det uttal som snubben har. Så håll koll efter detta om ni ser reklamen, jag lovar det är inte lite roligt!!

-" I'm apollojason, i'm really apollojason!!"


i wrote this song..

Skola imorgon. Nae, jag protesterar. Jag vill inte. Men, det är bara en termin kvar nu. Tur det. Annars hade jag ju kolavippat. Stackars dem som har flera år kvar. Det finns dem som säger " Jamen, tänk hon/han har ju ett eller två år kvar". Då känner jag bara, jamen jaha! Det var ju kul för den. Men jag har faktiskt varit i dennes skor för ett eller två år sedan. Så, nae håll bara ihop. Skolavslutningen är efterlängtad. Den är inte långt borta, den går nästan att ta på. Men bara nästan. Jag kommer inte att kunna somna ikväll. Men, det tar vi då. Då det kommer. Hoppas jag kan somna. För min egen skull.

j s d.

this night dreams fantastic. And it's ours, my dear..

Gabi, min bästa Gabi. En klänning. Vi sydde fint. Den blev bra, till och med nästan snygg. Jo den blev nog snygg också. Försöker få tag på Diiddan, men tror ni hon svarar? Klart att hon inte gör. Vad tror ni själv? Hon tycker inte om mig längre. Jag ringer igen... Nej, bara upptagen ton. Undrar varför. Jag ska fråga henne imorgon. Ska ställa henne mot väggen, vilken får vi se imorgon. Gärna en randig, kan vara svårt. Men det fixar vi, för all del! Sånt kan vi. Lite kritor och en vit vägg. Måla, måla oså var vi klar. Fint.

"jag fångar dej imorgon!!"
ja, det hoppas jag! :)


Jerry? Nej, för ovanligt. Men jag har då inte lovat ett enda dugg.. Jo, bara en sak. Inge mer.

Pepparkakshuset, nej det kan man nog inte kalla det för längre. Pepparkakshuset är historia, en fin historia ändå.
Nej, inte det heller för den delen. Lite svårt att vara fin när man ligger helt sönder i papperskorgen. Fast det kan man ju ha delade meningar om såklart. Men gott vare. Vi gjorde ett bra jobb, måste jag få uttala mig om.


hur bra blir 2009?

Ikväll har jag åkt skridskor med min alldeles egna Diddan, det var länge sedan vi träffades! Det just så dags nu! I alla fall, det var kallt som satan! Minusgrader kan jag ju meddela. Men så äre när man bor i norra Sverige. Men jag tycker om kylan på ett sätt. Imorgon ska jag vara med världens bästa Lisa. Jag saknar henne! Det var ett tag sedan nu. Och sedan imorgon kväll ska jag nog vara med min bögunge, friberg! Vi ska äta upp pepparkakshuset vi så fint byggde! Måste nog ta kort på den innan vi äter upp den! Nä, nu ska jag gå.. Ska fortsätta prata med Diddan, såklart!! :)


need to grow older with a girl like you,
i'd rather be with you..

Ivanhoe, tradition sedan 2005

Jag har min egna lilla tradition, jag ser alltid Ivanhoe på nyårsdagen på trean. Det har jag gjort ett bra tag och står bestämd kvar vid den traditionen! Den som försöker kommer imellan mig och Ivanhoe ligger risigt till!
Och den är alltid lika bra! ♥


Nyår 2008, tack för en bra kväll!


Grabbarna behövde hjälp, självklart ryckte Gabi in! Den ängeln som hon är!Mat på Eurasia, men för att inte glömma klubborna ( bra jobbat micke!) och kalendrarna!

Lagfoto var såklart nödvändigt ( killarnas påhitt!!)

Med andra ord, riktigt bra spel asså. Inte kanske dock för Karvo, men du är ju duktig på annat...?!

På väg ut på stan.. Tack för en urbra kväll!

Min egna snygging, älsklings Gabi. Ingen annan jag skulle vilja fira med!
Tack för att du finns, jag älskar dig i massor! ♥RSS 2.0