feel good


hello you, let your sparkle shine

______________beep___________beep____________beep___________

jag hatar att inte fatta, då känner man sig dum i huvudet! Jag vill inte vara dum i huvudet.

Helt onödiga telefonsamtal

asså... jag pratar med elin i telefonen, nej det gör jag ju faktiskt inte. Fast joooo, de gör jag eller nej. Det är just det som är problemet. Vi sitter på varsin ände, men vi pratar inte. Det kan verkligen inte blir mer typiskt oss, kan bara inte det. Tyst äre i alla fall.. Ibland kommer det ett Mmh, ah, okej, jaha. Vi måste verkligen vara dumma i huvudet. Vi har även uppe en konversation på msn, och där... ja där, där äre ganska dött det med. Lite roligt det där.. men som sagt, typiskt oss.

suckie suckie, 5 dollar.. me love you long timee!

- suck and swallow, 20 euro?!
- Amen det var ju fan i mig billigt!!

jamen visst, det fanns horor i himlen också. lite bättre klädd kunde de dock varit, inte alls tillräckligt sexiga!

Umeå Open

Jobb igår, Umeå Open. Jag och Lotta hade roligast av alla. Speciellt med ficklamporna, de var roligast.
19.00 - 22.15 Studion, första spelningen i Studion började klockan 22.15. Fan vi hade fullt upp. Jag och Lotta körde på picknick mitt på golvet inne i Studion, godiset höll oss vid liv och så klart för att inte nämna ficklamporna!They say you got a hold on me, and I won't disagreejag vill tillbaka, jag vill tillbaka, jag vill tillbaka, jag vill tillbaka! Vill du följa med ZIGZAGS?
[Klicka på bilden]

Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss
[klicka på bilden]

sam

leo

leo&maria


tror ni det var kul eller? trappjävel

micke

micke och maria

nicke och micke

Stockholm vs. Norrland!
Ps. vi vann!
[Klicka på bilden]

Till dig Elena, här har du några av bilderna! Du får se resten sen, puss!

allt går bara på rutin..

hoppet kommer, men det betyder inte att det blir bättre. det här var det enda som gjorde att hoppet kom tillbaka lite. jag hoppas verkligen, nu hoppas jag så mycket. Maria, hoppas med mig! HOPPAS NU! För att jag vill verkligen, verkligen verkligen verkligen. Jag önskar jag hade alla pengar i världen just nu.


enough is enough

jag gillar inte allt nu, jag vill inte, bara vill inte! jag vill en enda sak och det kan jag inte. det går inte, det enda som kan få mig på bra humör kan jag inte göra för att jag är fast här. nu räcker det!

.,?#"¤%&/

- ?!

take me back, to when everything was easy.

Kvällen var underbar. Nina är bra, bara bra. Och Nina är så sjukt lik mig i personligheten, det är ofattbart. Det är så otroligt lätt att prata med henne för att man vet att hon förstår. När Nina pratar om sig själv, så känns det som om att hon pratar om mig. Läskigt som satan ska ni veta, jag tror inte att ni förstår. Tänk er att ni träffar en person som ni inte känt länge alls och sedan när hon pratar om sig själv så känns de som om hon snackar om dej, och vet allt hur du är som person. Det finns verkligen inte, eller jo det gör ju det. Men det känns inte som om att det borde finnas sådana personer. Huvva. I alla fall, Nina är bra. Nina vet hur jag fungerar och jag vet hur Nina fungerar, det är ju trevligt. Vi vet var vi har varandra. Nu ska jag sova snart, skönt!

Kvällen till ära bjuder jag på en bild från outlandish..


stockholm vs. norrland

Jag, Nina och de ryska hororna..

- när vill du ha mig?
- förutom här och nu menar du?
- precis..

Nu far (jag vet, 08er) jag snart till Nina och bakar jävel som vi själva uttryckte det så fint igår. Vi ska se Robinson, jag undrar jag om det blir bra. Asså Robinson, inte kakorna eller de som vi ska baka. För det kommer att bli toppen. Jag och Nina ska förövrigt fara och hälsa på de ryska hororna till hösten. Jag längtar. Där passar vi nog bäst in.

jag vill ha tillbaka mitt hjärta..ciao bella!

Sitter och lyssnar på låtarna därifrån. Det ska man inte göra, det är dumt. Väldigt dumt gjort. Ingenting. Jag tycker inte om när man är där man inte vill vara. När man måste vara där man inte vill vara. Jag rent ut sagt hatar det. Åh, jag hatar sverige. Okej nej. Jag ogillar sverige i massor. Jag ska inte stanna här. Efter skolan blire byebye. Inge mer Umeå, inge mer. Förlåt mig D, men då får du faktiskt skicka hur många sms du vill där det står slyna på. Du får komma och hälsa på mig älskling. Mycket.

a freak like me just needs infinity

Jag vill tillbaka.

Jag har haft så underbart otroligt roligt så ni förstår inte. Träffat de mest fantastiska personer. För att inte tala om Micke, Micke och Nicke. Åh, säger jag ju bara. Varit på den bästa platsen på jorden men min absoluta favorit tjej. Det vore inte detsamma utan henne där. Att vi inte tillät oss själva att bli kidnappade, jag skulle ha stannat hos en av mina män. Leo kanske, eller Sam. Och Maria kunde ha bott hos sin man, batman. Hade varit super bra!! Nästa gång, då lovar jag. Bästa, underbaraste och goaste någonsin. Jag älskar det! PUSS!
 
Ändå veckans;
-
vad duktig du är Maria som försöker spy..
- tack, tack så mycket!

packat klart..

och det borde inte överstiga 20kg. Det kan det omöjligt göra.. Jag har fått stöd av Max. Max har inga som helst fördomar om hur vi tjejer packar..

Max säger: allt du har me dej är väl stringtrosor och minibikinis?

Jag far imorgon..


och jag har kommit till klädhelvetet, så nu tar jag till mitt vassaste vapen... ELIN!

Happy birthday

Grattis världens bästa och underbaraste Karin på din födelsedag! Hoppas du får en underbar dag!

Jag är förövrigt stressad inför tisdag! Helt galet, men snart far vi i alla fall! Skönt!! Jag ska få flyga, det gillar vi. Arlanda here I come! Nu ska jag gå och möta först elena och sedan min älskade vän D som nu kommit hem. Stackars Elena och Frida som måste vara med oss ikväll! Men aja. Puss

You don't know me

Jag hatar när allt bara går emot en, som om att det helt enkelt inte är meningen att de ska funka. Att den som nu bestämmer ha bestämt att "nae, hennes liv suger inte tillräckligt.. det ska vi ändra på". Usch, fy och blä. Min mobil fick cpryck, ja jag vet att det är en sjukdom, typ, och sedan dess kan jag inte skicka sms, läsa sms, ta emot sms, läsa sms jag INTE skickat osv. INGENTING. Så jag är duktig och ringer till Sony Ericsson Support. Han, Johan hette han till och med, säger att "ja då äre nog fel på programvaran". Jamen fint, riktigt fint. Jag laddar ner hela programvaregrejen från deras fina hemsida, som Johan sagt att jag ska göra. Den laddas ner helt som den ska och sedan då jag ska öppna den för att uppdatera min mobil då hämtar den inte varan som den ska. Den laddas till 91% men sedan, då lägger den av. Inge mer, nu äre slutt på grejjerna. Du behöver inge mer nu. Egentligen borde jag skylla NIKLAS KARVONEN, för det var när jag skulle svara när han ringde som allt sket sig. Hade inte han ringt, så hade nog detta aldrig hänt och jag skulle inte sitta här förbannad på att ingenting går min väg. Nej nu ska jag sova, men inte ens det kommer väl att gå min väg. Jag kommer säkert att få ligga vaken hela natten. Och som om saker inte kunde bli värre så ser min pappa på fotboll, Mallorca - FC Barcelona. Det är ju också kul, vare tvunget att vara Mallorca, som om att jag inte längtar tillräckligt. Där, på Mallorca, där finns inga problem what so ever, inga alls. None, zipp, nada, inga alls. Just nu, i detta ögonblick, så hatar jag mitt liv. Och nej, mamma och pappa, ni behöver inte ta det så allvarligt. Om ni nu läser detta.


Daniel Powter - Am I still the one

jag saknar dej, 2 dagar.

nu får det fan i mig vara nog! jag orkar inte mer

Någon som vill köpa polkagrisar?! Jo, det är klart att ni vill. Kom och köp bara. Jag vet att ni vill. Åh, jag kom just på en låt som jag inte hört på evigheter känns det som. Den får mig att tänka på de sista veckorna i nian. Åh, jag saknar det nästan. Filmfixandet, filmandet, avslutningsmiddag, brännboll, vattenkrig. Okej, ja nu saknar jag det.


gavin degraw - we belong together.
Grey's Anatomy all day long..


-your life is complicated
-yes
-i don't need complicated, i have complicated all on my own.


RSS 2.0