åttiotvå

Nuuuuuuu ska jag springa ner för trappan för att kolla och pappa lämnat potatismos till mig..!!! Chicken nuggets och potatismos till middag är den bästa middagen! Woopidooo!

åttioett

Den enda jag vart kär i magaluf var den här låten. Kommer till och med ihåg första gången jag hörde den och efter det spelade jag den så många gånger att jag lyssnade på den på väg till jobbet, hörde den medans jag jobbade, på vägen hem och innan jag somnande. Normalt, jag vet. Efter en vecka hade jag lyssnat på den så många gånger att jag till och med kunde den utantill vilket jag fortfarande kan förövrigt så om ni vill höra den live är det bara att hojta. Jag är fortfarande inte less på den. Den är min sommarkärlek, och med all rätt. Det finns till och med dom som sagt att dom kommer ihåg hur mycket jag tyckte om den. Jag tycker fortfarande att den är bäst, förutom kanske att Rihanna skaffat sig rött hår. Det kan hon ju gärna få ändra.


åttio

Kul att jag är inne på HMs hemsida och jag bara vill ha killkläderna. Tummen upp du.
Oh! Btw, det är Grease 2 på tv! Ännu mer tummen upp!!!!

sjuttionio

Några av bilderna från våran helt sjukt roliga lördag har ploppat upp på facebook. Jag väntar dock fortfarande på dom bilderna som är ännu mer sjuka.sjuttioåtta
Och jag saknar det/dom så jävla mycket just nu att jag bara vill grina.

sjuttiosju

(Henrik, nu skriver jag om dig igen! Jag vet ju hur glad du blir.)
Ni vet ju hur vissa får blir svarta. Om inte är ni just helt lost och ni får tame tusiken googla på det så ni får lite bättre koll. I alla fall. Efter att Henrik fått för sig att skicka ett svart får till mig på msn (dom där 'gubbarna' som man kan skicka) så insåg han att fåret var svart och undrade därefter hur det kom sig. Ja nu, nu har jag sett till att Elin kommit med en förklaring. Bra är jag. Bra är Elin. Varsågod Hvite Jente Henrik Norsk Bag!


sjuttiosex

Jag är, på något sätt, så otroligt duktig på att tappa tvålen när jag duschar. Tur att inget illa hänt hittills i alla fall. Får fortsätta duscha själv! Varken jag eller Fanny orkade följa med att handla, perfekt. Gabi fick handla själv, hon är duktig hon! Vi skulle göra kladdkaka, vi orkade inte vänta på den så vi åt smeten istället. Jag börjar halv sju imorgon och förväntar mig inget mer än att jag kommer att vilja skjuta mig själv, i ungefär två sekunder, imorgon bitti när jag måste stiga upp. På fredag ska ja ställa larmet på halv sju och sedan vakna för att sedan få stänga av larmet och sedan fortsätta sova. Det vart mycket 'sedan' nu kände jag. Jaja. Sova sova sova. Nu ska jag få min uppdatering av vad som hänt i helgen för Jackieboy. Han gör oftast hela min vecka då. Guld värd den pojken asså. Tänkte ni kunde få lite smakprov vad han håller på med.Anledningen till att han säger att jag inte ens skulle servera han är för att jag vägrade nämligen servera han i magaluf för att jag tyckte att han va för full, han är underbar den pojken han.

sjuttiofem

Ligger i sängen och typ dör av trötthet. Ätit två clementiner, det hjälper inte. Man blir inte piggare. Att lyssna på lugn musik som Melissa Horn hjälper inte heller. Kanske ska ta mig en tupplur(förövrigt, så himla fult ord! Typ ungefär som 'plong'.) innan jag ska iväg och käka middag med mina tjejor. 6 stycken i Gabis etta. Efter alla varit ifrån varandra så länge så är det nog inget problem. Vi får väl sitta knä om de skulle vara så. Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Och sedan har vi tur har ja lyckats övertala Karin att ta med minneskortet till kameran så vi får upp lite bilder från lördagen.


för några dagar har vi fått ha det precis som vi hade det förr, när vi alla bodde i samma stad.


sjuttiofyra

Bra gjort av mig att liksom hjälpa mina pojkar, snällt skulle ja vilja påpeka! Jag menar, dom har ju inte de tre sista bokstäverna i alfabetet. OCH bara liksom HELT inte med detta att göra, nu letar jag efter en låtjävel igen. Det är jätte jobbigt! ÅHHH! 

 


sjuttiotre

Jag har nu packat ihop vad jag anser vara hela min garderob men mamma anser vara en tredje del av den för att börja traska mot Karins place. Sedan blir det kul även fast det inte är jul och utgång på det. Puss på stjärten!


sjuttiotvå

Min Karin och min Max är nog bäst i världen. Dom kan göra vilken grå dag till den ljusaste någonsin! Vi spelade TP. Max vann och jag förlorade, precis som förutspått. Karin kom tvåa och näst sist. Jag frågade vad badsalt egentligen gör, och Karin sa att hon badat med det och att det bubblar och sånt där. Då frågade jag vad 'sånt där' är för något. 'Jaa.. men det luktar och har sig..'. Bra då vet vi det. Karin bor i Uppsala, Karin pratar norrländska. Det är kul för att Karin blir mobbad, inte tycker nog Karin att de är så kul men det gör jag. Här får ni en snabb ungefärlig konversation mellan Karin och hennes icke norrländska pojkvän Tobias.

- He..?! Vad är det för ord..
- Ja, men du vet.. Du kan he något någonstans.. det är ett ord!
- Det är det ju inte, det går ju inte ens att böja..
- Går det ju.. He, hedde, hett!

WORD på Karin där. Nu ska jag pilla mig ner på stan och möta upp Pelle. Puss!


sjuttioett

Mamma glömde köpa Fanta till middagen. Hon är ju inte riktigt klok, hur kan man glömma det? Egentligen.
- Nä.. märkte just det.. ja glömde ju köpa någon dricka.
Ja tack jag märkte det jag med.

Ikväll ska ja få krama på min älskade Karin, och min älskade Max. Så himla bra, har nog inte sett dom båda på evigheter. Men ikväll ska de ses, jävlar vad jag ska titta på dom. Jag ska glo så öga blö! Annars så lyssnar jag mest på Train - Hey soul sister. JA, och!!! Det snöar! Vit är marken, alla ni som bor i Umeå det är bara att ni tar tummen ur och gillar läget! Tummen upp! Ha nu var ja på väg att skriva Tuppen upp! Jag är ju för rolig jag, eller som de flesta säger 'ett organiserat kaos'. Adiooooos!


sjuttio

Lite uppdatering här angående Henrik Norsk. Efter ett lång msn konversation igår kväll om prison break, solarium och pelle pyse hade jag utvecklat Henrik Norsks namn lite mer. Och precis som Henrik sa, 'de bli bare bedre og bedre..!'. Kunde inte hålla med mer. Så med andra ord heter han nu 'Hvite Jente Henrik Norsk Bag'. Kort och bra. Exakt vad man behöver när man ska skriva under på kvitton eller andra saker.

sextionio

Jag vill flytta till Norge. För att där är det lagligt att skjuta fula och dumma skator och kråkor. Så hatade är dom. Så jag vill flytta till Norge för att skjuta hatade skator och kråkor. Mest kråkor.


sextioåtta

Nä Julia, du är inte gammal. Men har du en klocka på 18 år så räknas den som gammal. Det är ju inte direkt så att du skulle spara en klocka som du använder nu och sedan använda den fortfarande när du är 36. Ser du, klockan är gammal.

Jag vill ha en lila guldfisk som heter Melvin. Och vet ni hur roligt Google maps är? Egentligen. Det är så himla skoj! Faktiskt! Men. Man kan inte se mitt hus. Det var inte lika bra för att man kan ju typ se alla andras. Hmm. Och, ett och igen, Henrik..!!!(Jag vet att du är där och läser, för att de sa du att du gjorde.. annars så ljuger du och det gör du väl inte. Det ska man inte göra det är dumt. I så fall ska jag gömma både dina nycklar OCH extranycklarna!) Jag och Elin har gett dig ett nytt smeknamn som, typ. Fast det är nog inte ett smeknamn. Bara lite. Kanske. Fast jo. Och nej. Både och! Henrik Norsk. Enklast så tyckte vi, då vet vi liksom vem som är vem. Inte för att vi, eller ja jag, känner någon annan som heter Henrik som jag pratar med. Men i alla fall. Det var väl fint Henrik? Henrik Norsk. Bättre än att heta Henrik Torsk i alla fall. OCH vad är felet med Facebook? Den loggar ut mig hela tiden. Den, den eller det, hm är facebook ett det eller en den. Lurigt det där. I alla fall, DOM kanske det är!! I alla fall.. facebook har valt att attackera mig! Sjukt dåligt av facebook(enklast att skriva facebook istället för den, det eller dom. Det blir som så förvirrande annars!) att gå på mindre. Straff, det är vad ni borde få. Ska be Henrik skjuta er också när han tagit hand om reklamgubben på Spotify. Som han ska skjuta åt mig för en hora och två flaskor såpe (tvål på Henrik Norsks språk). Toppen!


sextiosju


sextiosex


i miss my Ben.

sextiofem

lycklig,
det kommer att bli en underbar helg!


sextiofyra

Kolla värsta coola klockan jag hitta på jobbet häromdagen, ja jag vet nu ska man inte ta kort på gästers personliga saker men den va ju så SJUKT cool. Den är lite gammal, de vet ja för att det står 1992 på den. Det kan ni se också längst ner på bild ett. Kolla man kan ställa in som beroende på vart man är på jordklotet!!!sextiotre


sextiotvå
fredag. maria. elin. idol. massa med godsaker. efterlängtat. puss.

sextioett


jag verkligen älskar den här bilden, älskar den så mycket att den hänger i ett mycket större format på väggen i mitt rum. Dock så älskar jag tjejorna på bilden så sjukt mycket mer och jag saknar oss. Jag har inte träffat oss på hur länge som helst och det gör mig lite ledsen för att tillsammans är vi vi. Just nu, skulle jag vilja ha oss, lite godis, en soffa och massor med mys. Precis som ska, har alltid varit och alltid borde vara.

sextio


femtionio

och det är ju så(för) jävla lätt att bara åka iväg igen.

femtioåtta

Jag hade ett jätte roligt femtioåttonde inlägg men en viss person tvingade mig att ta bort det. Nu ska jag fortsätta tvinga Jordan att göra sin hemläxa!


femtiosju


jag älskar dej.

femtiosex
för att jag saknar det så otroligt himla jätte väldigt mycket, och för att jag saknar varenda liten sak som har med det att göra.

femtiofem


den är ju bara ganska så jätte sjukt bra.

femtiofyra


tokio hoe forever.

femtiotre

Jag känner mig som en död råtta, nä inte råtta.. jag vill inte vara en råtta. Råttor är fula jag vill inte vara ful! Jag vill vara en.... kattunge, nä jag gillar inte katter riktigt. Men kanske en...... ohh lila guldfisk! Förresten, hur får man guldfisken lila? För att jag vill ha en lila guldfisk. Och sedan, kan fiskar vila? Brukar dom vila? Det måste ju vara jobbigt att simma omkring hela tiden. Undra om dom har sängar? Känn er fria att komma med svar, vilka som helst uppskattas!Midsommar 2010.


femtiotre

Jag vill som bara påpeka hur gott Fanta är. Jag kom in i en Fanta fas när jag var i Magaluf och den har inte släppt än. Det är bara så sjukt gott. MUMS! Och nu säger min mamma 'du ska inte dricka så mycket sånt där, det är inte bra'. Vänta ska jag hälla upp ett glas till.

femtiotvå

Det är otroligt fantastiskt att jag bara varit hemma lite mer än en vecka och du driver mig redan till vansinne. Tummen upp!

femtioett

Jag ville bara som visa er alla min underbara lilla vän Henrik, han är 24 år men ser ut som 14. Han måste visa leg när han ska köpa snus. Det är kvalitet. Sedan vet jag att han inte gillar när man nämner det så ännu mer anledning till att nämna det på min blogg så fler får veta det. Men han är ju som så söt och snäll så man kan inte undgå att inte tycka om han. Min lilla lilla Henrik! Och eftersom att han är lite retard också eftersom att han bara visar profilbilder på Facebook så var detta det bästa jag kunde finna.UPDATE!! 

Efter att Henrik sagt 'din jävel' till mig, fast på norska, så ordnade han tydligen så endast jag kan se alla hans bilder så nu för att fira det lite grann så tycker jag att vi tar en liten bildbomb med bilder på min lilla fjortonåring, förlåt! Jag menade 24! 
HA, nu kan alla som inte kan se hans bilder på Facebook se alla bilder ändå. Fast här! Så himla skoj, fast dom vet nog inte att bilderna finns här men ändå. Hur känns det för dej Henrik? MOHAHA! Puss på dej! :) 

                                                                                                                                                                                                  


femtio

My little baby is back in Sweden!fyrtionio

Här får en liten serie såhär på kvällskvisten. "Vad man gör klockan halv sju på morgonen efter jobbet om man jobbar på Tokio Joe's!"


fyrtioåtta

Mamma drog mig ur sängen som en död kamel, vi gick på stan, hittade mig ett par skor och lite mer smått och gott, gick på affären, träffade Victor som va dödstrött efter tre timmars sömn, jag skrattade, det gjorde inte Victor, jag gick hem, jag gick till stan, pratade i telefonen med Marcus, träffade Oliver, vi lagade mat, vi gjorde kladdkaka, försökte övertala Elena att komma till mig samtidigt som hon försökte övertala mig att komma till henne, båda misslyckades, Marcus kom, jag fick en efterlängtad kram efter 6 månader, vi åt kladdkakan som va torr medans vi såg idol, Oliver for hem sig, jag och Marcus såg slutet på idol, min mamma kom hem och hon har inte alla får i hagen fick i konstaterat (igen), Olle och Daniel gick vidare i idol, lyckan var gjord, vi somnade nästan i soffan, Marcus åkte hem till sig och nu sitter jag vid datorn, tydligen är Adam fortfarande bakfull sedan igår, jag fick mig ett gott skratt, vi försökte lista ut en gåta som vi luskat på sedan länge och nu dolar jag runt som vanligt, och nu vips kom jag på att min kusin kommer hem snart och jag tycker hon kan komma hem typ nu.


Ha, matchande kusiner med fina trosooooooooor!

fyrtiosju

Det här med att inte ha vänt tillbaka dygnet än, det ligger inte i topp på någons lista. För att klockan är nu tio över tre på natten och jag är fortfarande uppe. Nästintill klarvaken. Inte riktigt okej någonstans. Några frågar vad man gör uppe klockan tre på natten hemma i Umeå. Ja, man ser på Kenza&Tyra show(bättre än vad jag trodde att den skulle vara), man är inne på facebook(kommer slå något slags rekord snart 'mest inne på facebook', lyssnar på musik, ser på oc(konstaterar återigen att det inte är lika bra utan marissa), inser att sin brunhet börjar försvinna (dags att bättra på), men kollar på klockan lite då och då och inser mer och mer att det är inte länge kvar tills man ska kliva upp(förjävligt äre) ÅH nu kommer man på att det är Idol imorgon klockan åtta? nio?. Det är vad man gör klockan tre på natten för er som vill veta. Kanske ska börja dra sig emot sängen, ett avsnitt till på Oc och jag borde vara fit for fight inför sömnen.
Jag saknar allt mitt folk från Magaluf.


Hela Tokio Joe's staff tog över Magaluf över en natt, den enda gången som vi alla kunde gå ut tillsammans på hela sommaren. Efter alla nätter som vi fått stå över 'workersparty' och fått stå bakom baren för att servera alla våra vänner så fick vi äntligen ta revansch. Dock är inte riktigt alla med på bilden men en tredjedel i alla fall.

RSS 2.0