PARTYSVENSK!


hundranittiofem

Jag älskar mitt jobb, och dom jag jobbar med ännu mer. Puss.

hundranittiofyra

Jag är trött, jag har varit på Ikea, dom ljuger på claes ohlsson och jag kan inte öppna mjölkförpackningarna här i Norge. Igår försökte jag rita en svensk mjölkförpackning för att som visa hur man öppnar dom, de är bra att jag inte tycker om att rita eller vill bli typ konstnär för att jag är inte så duktig på det.

hundranittiotre

Älskar att jag och Ejup high-fivade igår för den anledningen till att vi fått större lådor bakom baren till battery och redbull burkarna. (tro mig, efter fredag/lördag kvällarna är dom överallt. Men inte längre!!! hoho)

hundranittiotvå

jag gör mig själv mest bara förvirrad, typ hela tiden. Fast det är klart, finns väl dom som hjälper till till förvirringen också och just nu tycker jag bara det är onödigt. Speciellt eftersom jag gör så sjukt bra jobb själv.

hundranittioett

- Asså du.. förlåt, men jag råkade tappa bort ditt nummer på något sjukt sätt sist..
- Ja..jaha okej.. amen herregud, det gör ingenting. Jag vet inte ens om jag gav ut rätt.
Det händer roliga saker på mitt jobb.

hundranittio

Jag är den roligaste Julia känner. *stolt*

hundraåttionio

Kan ni förstå att det är super irriterande att min mus inte funkar som den ska. Ja, asså musen till datorn. På sidan på den finns som en liten prickad linje. Drar man på den kan man scrolla på sidorna, de visste ni säkert redan men man vet ju inte riktigt vilka dumskaft det finns där ute. I alla fall, scrollandet funkar inte. Den vill inte. Den vägrar, stenvägrar. Ibland undrar jag vad jag gjort mot min dator för att förtjäna att den ska bete sig såhär. Jag är en god medmänniska. Allra mest mot min dator.

hundraåttioåtta

Ja.. asså. Vi skulle göra våfflor. Det är jag egentligen jätte duktig på! Men våffeljärnet va dåligt som stryk.

hundraåttiosju

Elin tycker jag är konstig som sitter på golvet framför tvn när jag ser på tv istället för att sitta i soffan. Jag tycker jag är helt normal. Idag har vi även gjort omelettspannkakor på våffelsmet. De kan man faktiskt.

HAPPY VALENTINE'S DAY.

:)

hundraåttiosex

Jag tror jag är kär. Puss.

hundraåttiofem

Jag är 20 år. Jag har just sett Fjorton suger och önskar mest nu att jag själv var fjorton och att alla killar var som Aron. Godnatt.

hundraåttiofyra

Det var den blindtarmen det. Borta. Tack och lov för det. Och alla som inte har tagit bort blindtarmen, försök att behålla den. Det gör ont nog att 'kanske' måsta ta bort den. Det finns bättre saker än att ha så ont i magen.

hundraåttiotre

Vi är sämst. Och bäst. Jag och min kusin Julia. Jag önskar att folk fick veta hur alla våra konversationer går. Dock stannar dom glädjeligen mellan endast oss. Jag tror ni skulle dö lite grann om ni fick veta allt vi pratar om. Det märks att vi är släkt kan jag meddela. Och vi är fan bäst. För det finns inga andra som vi. Vi lyckas med allt som ingen annan skulle lyckas med. Även saker vi vill och inte vill lyckas med. Därför är vi bäst. Dock så kan ni få se hur vi avslutar ALLA våra konversationer, det är ungefär lite grann (precis, exakt) såhär.

hundraåttiotvå

Jag är så mätt jag spricker snart. Och idag är jag så lat att jag faktiskt tar tunnelbanan till jobbet, det är en station. Weeeee!

hundraåttioett

UPDATE!!! En fråga, finns det gynekolog för killar?
UPDATE PÅ UPDATEN! Eric säger att det inte riktigt är samma sak sedan förklarade han de hela för mig. Snäll som han är! Jag tror han dog av skratt när jag frågade och nu skrämmer jag skiten ur han för tänk om han var tvungen att gå dit och sitta i en stol och ha en kille pilla på han!!

hundraåttio

Julia tycker att det är super roligt att jag är livrädd för gynekologen. Om jag någonsin får en kallelse kommer jag att vägra, neka, flytta utomlands, limma ihop benen! Allt för att slippa gå. Har aldrig varit och tänker aldrig gå.

hundrasjuttionio

Igår packade jag mina kläder, gick på tjugo minuter. Jag tog tid på mig själv. Julia hjälpte, att ta tid alltså. Inte packa, dock hade det varit uppskattat. Liksom lutat sig igenom datorn och hjälpt till. I alla fall, jag inser hur mycket kläder jag har varje gång jag packar. Annars tycker jag inte att jag har så mycket. Jag borda packa oftare, så jag inser det oftare. Synd bara att jag hatar att packa! Idag var vi på banken, de som vi trodde skulle ta ca tio minuter tog en timme. YEY! Sedan när jag skulle köra från gamla lägenheten till den nya var det rusningstrafik! LOVE IT! Tog 20 minuter extra. Aldrig kört så sakta någonsin tror jag, jag fick motorstopp två gånger. Då fattar ni hur sakta jag menar, jag fick köra 20km/h på en motorväg. Det är framgång, en sakta framgång, men den va där. Woopidoo.

hundrasjuttioåtta

ÄLSKA Oslo i rusningstrafik!! ♥

hundrasjuttiosju

Att jag har varit vaken sedan halv tio i morse utan att tagit en powernap är ungefär som att vinna guld. Jag har varit på bland annat svenska ambassaden, alla var tjejer och alla var blonda. Trevligt. På tunnelbanan hem satt det en kille bredvid mig, han hade små dressingburkar (sådana som du får på typ max) i ytterfacket på sin väska. Det vet jag, för jag kunde se dom. Det är inte bara något jag hittar på. Elin har varit super duktig på att packa ihop lägenheten, dock har jag på senaste tiden kommit fram till att hon är nog duktigare på att tappa bort mina saker än mig själv. Nu ska jag packa mina egna saker, och alla som känner mig vet att det kommer ju gå helt rent ut sagt åt skogen. Då vet vi alla det. Dagens uppdatering, serverad. Varsågod.

hundrasjuttiosex

Jag är lite för duktig på att bli förvirrad och jag älskar att facerapa folk på facebook. Nu borde jag sova för jag ska upp tidigare än jag vill och borde. Blääääh.

RSS 2.0