hundrasjuttiofem

Ikväll var det inte en människa inne på jobbet efter klockan halv tolv så jag skuvade upp ljudet på musiken och sprang omkring och sjöng för mig själv och städade. Det är bra grejer. Där, mina vänner, har ni det bästa med att jobba själv en söndagkväll.

hundrasjuttiofyra

Killarna på mitt jobb säger att jag har jävulshorn. Jag säger att jag har en gloria. Dom säger att Elvis låt 'Devil in disguise' passar mig perfekt. Jag säger att det kallas mobbing på jobbet och dom säger att de kallas Kärlek. Det tror jag med. De är bara för att dom älskar mig så mycket.

hundrasjuttiotre

Jag gillar att Elin vill försöka att få mig att äta fullkornsris. Det är ungefär det äckligaste som finns.

hundrasjuttiotvå

Dock råkade jag åka fel väg på tunnelbanan idag när jag skulle hem. Men annars är det cool lugnt.

hundrasjuttioett

Det finns som inget att berätta. Jag har inte tappat bort mig något, inte gått vilse, inte tappat bort något, inte hittat något jag tappat bort. Allt är som cool lugnt och det är coolt.

When times were good.

hundrasjuttio

Jag försöker övertala Martin att berätta vad vi tjejer gjort fel, för vi är konstiga. Ja, det kan jag hålla med om. Jag ska nu skicka Martin till Kina så kineserna kan tortera han för ett svar. Kan dom springa omkring där och pling plonga. För övrigt så kan ni får se hur många tvkontroller och dylikt vi har att hålla koll på på jobbet. Jag har några vänner som fått hatsms om dessa kontroller och tvapparaterna.

hundrasextionio

Andra har 'i min handväska'. Jag har 'under min kudde!' Eller ja, under mina kuddAR.

hundrasextioåtta

I've had a great couple of days with my girls. ♥

hundrasextiosju

Jag är nog den roligaste personen på jorden. Japp.

hundrasextiosex

Just nu sitter Jack och berättar för mig hur www.shagbook.com fungerar. Det är en sexsida på internet som hans kompis anmälde han till.

LYCKA TILL PLUTTEN!!

det kommer att gå skit bra! :)

hundrasextiofem

Vi alla älskar när personer som är puckon går in i tunnelbanan så tunnelbanorna blir inställda så man får gå till centralstationen så man därefter träffar ännu fler puckon som säger 'vill du köpa en tidning?' eller 'ser jag så rar ut att ni inte ens kan prata med mig?' klockan två på natten för att därefter blir förföljd av två sjukt äckliga och dumma killar i bussen som inte tror att tjejer har en hjärna för att sedan springa till taxin samtidigt som dom springer efter en för att sedan hoppa in i taxin och säga till chaffören att låsa dörrarna och köra så vi kan få komma hem någon gång och så att jag äntligen får kissa. Dom personerna som är puckon, dom älskar vi så här klockan tre på natten.
En positiv sak med kvällen var dock att jag och Mia fick träffa våra barn igen till slut. Äntligen har dom kommit hem till mamma och mamma igen. Det gillar vi starkt. OCH idag fick jag vuxenpoäng för att jag skrev under vårat lägenhetskontrakt. Det har varit en otroligt bra dag fram tills våra älskade puckon kom in i bilden.

hundrasextiofyra

Alltså. Dåliga osthyvlar. Dom som tillverkar dom borde väl ändå testa dom innan dom säljer dom? Då kan man ju tycka att dom borde märka att dom är absolut sämst och INTE sälja dom.

hundrasextiotre

Annandagen, det var en bra kväll.

hundrasextiotvå

Detta blir ju fan bara bättre och bättre. Kom hem från jobbet för cirkus 10 minuter sedan och nu tänker jag sova. Klockan halv sju på morgonen. Yes! Vissa säger God morgon och jag säger gonatt.

hundrasextioett

Klockan är tio i sex på morgonen jag har tyyyyp nyss nästan kommit hem från jobbet. Jag fick se Ejup i uppsatt, de var roligt! Och hårsprayen är fortfarande borta så Henrik säger att det spökar i våran lägenhet och att de är Peder(lång historia) som ligger bakom allt. Perfekt nu när jag är hemma själv hela helgen. Absolut! Nu ska jag, och Peder(snälla nej nej nej nej nej, ingen tycker om Peder. Jag tycker om Peder när han spökar i norra norra norra nordnorge! Då är han en bra själ! Men inte nu), gå och lägga oss. Jag ska inte ens ställa väckaren. Den som väcker mig ska jag ha ett allvarligt snack med. Punkt och punktum. Godnatt.

hundrasextio

Jag hittar inte min hårspray. Den är verkligen borta. Jag hade med mig den från jobbet i natt. Det vet jag. Och nu är den borta. Jag har letat ÖVERALLT. Jag lovar och svär. I köket, på toan, i soffan, under soffan, i sängen, under sängen, i hallen, bakom frysen. Överallt. Och den är fortfarande borta! Till och med under kuddarna och täckena i sängen. Som om att jag hade lagt den där liksom. Nä. Precis. Allt ska alltid försvinna när jag behöver det. Åh.

hundrafemtionio

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!
och dessutom, helt onödigt att ha rött ljus klockan fem på morgonen när det inte är några människor ute och kör bil. Förutom jag då. Men ändå liksom.

hundrafemtioåtta

Grattis på födelsedagen min älskade.

hundrafemtiosju

jag saknar min emma.

hundrafemtiosex

Ejup lovade mig innan jag gick ifrån jobbet att han faktiskt ska berätta om hororna imorgon.

hundrafemtiofem

KUL och ROLIGT att jag typ dör snart. Kolla, kika, titta, se ögonen på pojken, killen, mannen, herrn. 

hundrafemtiofyra

Elin frågade just mig hur det kommer sig att jag fått stearin på mina tights. Hon borde veta vid detta laget att allt är möjligt när det gäller mig. Tex som igår när vi skulle till Emmakarin. Då åkte vi först fel trikk och sedan gick vi vilse. Då frågade Emmakarin hur det va möjligt och hur jag lyckas. Ja, är man mig så lyckas man med nästan allt som är omöjligt för andra.

hundrafemtiotre

Kul att jag inte ens börjat dricka men jag är typ redan full, vilket jag inte är. Dock vet jag nog någon som kan intyga om att jag typ nästan redan är full, full på ingenting. Ångor från hårspray? Möjligt.

hundrafemtiotvå

Jag hade en jättefin dröm i natt. Jag skulle köpa en fisk. Inte en ful fisk, utan en fin fisk. Jag vill ha en fin fisk, som typ en guldfisk. Men jag får inte för Elin för hon tror att jag skulle glömma bort den helt och inte mata den och att den skulle dö inom 24 timmar. Men de kommer den ju inte. Jag ska vara helt underbar mot den! Jag ska döpa den till Melvin och den ska få mat flera gånger om dagen (inte så den blir tjock da men jag ska mata den, punkt) och jag ska göra rent där han ska bo och jag ska nästan till och med köpa en till så att den så sällskap under hans/hennes 30 sekunders minne. Sedan om jag glömmer att mata den en gång så borde de inte göra något för den har ju som sagt bara 30 sekunders minne och det skulle den ju glömma bort i så fall. Jag vill ha en guldfisk. Eller en clownfisk. Helst en clownfisk nu när jag tänker efter faktiskt. Undra hur långt minne en sådan har?

hundrafemtioett

Både Elin och Henrik tycker de var dumt att stoppa in en kastrull i mikrovågsugnen. Det gör inte jag.

hundrafemtio

Kul att jag har lovat Elin att jag ska börja följa med henne på gymmet och sluta äta godis. Så tidigare idag åt jag min sista godis och jag tror att jag kommer att dö av detta. Neeida (joodaa). Gud og jesus.

hundrafyrtionio

Marcus säger ju att vi är bäst på msn, jag och Julia. Julia och jag.

hundrafyrtioåtta

:)

RSS 2.0