ADIDAS

Jag tycker de ska vara imorgon ikväll för att jag vill ha min nya tröja.

CHANEL

Förresten luktar vårat golv nu Chanel. Jag vill alltid att de ska göra det.

NIGHT OFF

Jag och min älskade Katrina hade en heldag igår med våra pojkar. Första var vi på Western Park och sedan gick vi ut alla tillsammans på Magalufs gator. Bästa dagen/kvällen på länge. Jag älskar varenda sekund av mitt liv och jag vill aldrig att sommaren ska ta slut. Idag steg vi upp halv tolv och gick och solade, jag har sovit tre timmar. Och idag köpte jag och Katrina sex på flaska, Katrina tappade sin i golvet. I alla fall luktar vårat golv gott. Nu ska vi se film som vi sedan ska somna till. Adjö.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar livet. Älskar älskar älskar. I natt har jag skrattat och varit så glad att jag fick ont i kinderna. Fått träffa mina absolut bästa pojkar som är tillbaka på ön.

I LOVE

Jag älskar att få träffa personer som man saknat länge och saknat mycket. Det finns nog ingenting bättre, man blir som lycklig i själen. Ungefär de bästa som finns. Alla borde få vara så glada.

FATBOY SLIM


BÄSTA BÄSTA

Idag landar mina absolut bästa pojkar på ön och jag är överlycklig! Sjukt överlycklig också! Som jag längtat, heja heja!!

GLAD MIDSOMMAR.

Jag har umgåtts med mina bästa, ätit svensk mat, sjungit massor med svenska sånger, dansat runt en midsommarstång, sett Eric Amarillo sjunga Om sanningen ska fram, blivit nära i kastad i vattnet så jag hoppade i själv och masssssor mer. Underbar dag. Nu ska jag powernapa!

BEACHPARTY

Idag har jag och tjejerna från jobbet haft beachparty. Det var kul. Vi spelade brännboll (fast den engelska versionen), matade fiskarna i vattnet, blötte ner mina pojkar med badmadrassen med mera. Så jag har haft en underbar dag. PLUS att jag backade rakt in i en soptunna. Och igår fick jag träffa både Craig och Lee från förra året också. Massor med kramar. Massor massor. Och och och igen och imorgon är det midsommar! Wiiiieee!! Love it.

...

Igår var det en kille som sa att han inte trodde att jag skulle våga hälla ett stort fullt glas med öl över hans huvud. Tycker lite synd om han att han inte visste att man inte ska utmana mig med sådana saker, för jag hällde inte bara det glaset utan ett halvt glas till. Han blev blöt och sa inte så mycket mer.

BALLOOOON


MALLORCA ROCKS

Tonight it's me and Fatboy Slim(förstår inte riktigt hur det namnet går ihop eftersom man inte kan vara tjock och smal på samma gång liksom). My little fatty fatty boom boom.

SOVA

Allt är bara sjukt bra. Och ibland, mest på jobbet när folk är dumma och fulla, så är det helt okej att hata människor. Nu ska jag sova.

BACK TO THE ISLAND

På arlanda och väntar på bättre tider, typ. Det regnar i Stockholm, bokstavligt pissväder. Snart ska jag hoppa på planet tillbaka till min lilla ö igen. Jag och alla andra hundratals turister, kul att dom ska på semester och jag ska hem. Typ. På ett ungefär. När jag åkte från ön var jag brunare än alla som steg på planet, i undantag för några mörkhyade personer som jag säkert var brunare än också. Nä, nu är jag kissnödig faktiskt. Så jag ska ta mig en tur till tossi och sedan invänta booooarding. So long peeps.

NOTHING'S LOVELIER THAN YOU

Underbar frukost med en underbar Fanny.

FANNSAN

Nu ska jag hoppa i säng, för imorgon klockan åtta är det jag och Fanny som ska äta frukost tillsammans!

HEMMA


SKYPE

Jag älskar att Lisa-Marie sitter borta i USA och väntar på att hennes föräldrar ska komma in på skype men dom kommer aldrig. Så hon säger till mig att ringa och höra "vad fan dom håller på med". Efter att ha ringt på alla telefoner i världen så är dom tydligen "på affären men dom kommer in på tjugo minuter". Så nu vet ni det, att dom är på affären och att det är så vi funkar. När jag skulle hem från mallorca förra året och det blev försenat var det fröken grefve som ringde Norwegian klockan två på natten och försökte fixa med mina biljetter. Det är kärlek det.

GRATTIS

Grattis till studenten älskade. Du är bäst och jag är världens stoltaste. Puss.

SOMEONE LIKE YOU

Imorgon tar min älskade studenten. Jag vill också ta studenten.

JAG TROR ATT JAG FALLER

Fick träffa min älsklingsfanny idag och de var underbart. Nu väntar jag på att älsklingsjulia ska komma och att hon inte ramlar med cykeln. Skrev just ett långt inlägg till henne om att inte ramla med cykeln och att när jag var liten så ville jag ha en hjälm med fiskar i. Det ni.

HOME

Hemma i Umeå för några få dagar. Jag har insett att jag älskar Umeå på sommaren och att jag fick se Julia idag var det bästa på väldigt länge. Imorgon ska jag spendera dagen med folk jag älskar och bara njuta av vara ledig. Jag älskar mitt liv.

EN DAG KVAR.

happy days.

MICROSCOPE

Möt mitt älskade hjärtegull på jobbet. Han är bäst.

EVERYDAY I'M SHUFFELIN


FINA

Jag vill också gå på balen! Nu, jag vill också. Jamie säger att vi kan göra en egen bal här borta om jag vill. Hon är snäll hon.

JULIA

Att mitt älskade hjärta gick på balen idag och jag inte var där dödar mig lite inuti faktiskt. Som tur är får jag se henne nästa vecka när hon tar studenten.

BIG LOVE

Jag älskar livet. Jag älskar mitt liv. Imorgon landar fler personer som är bäst på ön och nästa vecka är det jag som får träffa fler personer som jag saknar otroligt mycket.

!!

Fick en till överraskning igår när en till person jag inte sett sedan förra året kom in igenom dörren på jobbet! Happy dayyyys!!

!

Igår fick jag världens bästa underbaraste överraskning. Jag blev så glad att jag började grina. Jag har inte blivit så glad över att se någon på så länge att jag inte kommer ihåg sist.

RSS 2.0