Mallorca!

Jag ska aldrig någonsin fara hem!
ALDRIG! Underbar grupp! Underbara människor,som jag aldrig någonsin kommer att släppa ur mitt liv!
Alice,Sandra,Evert,Elin,Frida,Ellinor,Oliver,Robin..Listanfortsätter!!!
PUSS! hoppas ni har det bra hemma!
Jagsaknardej!

Sidewalk Express

God morgon, god morgon people!
Dagen är här och jag är hungrig! Men det kan åtgärdas med en macka eller två!
See ya!

weather is all

Inne på väderkanalen.se och det är helt okej att vädret imorgon på Mallorca är 30 grader! HELT OKEJ!
Även att värmen ligger på 27-28 grader dagarna fram över! PUSS!

Time left

För att jag älskar att mina två arbetskollegor från hotellet också var tvugna att spendera timmar på Arlanda, det bästa är att de gjorde det med mig. Mycket bra. Resan gick bra, avskedet innan lite mindre bra så att säga. Tårar, några få fälldes. Jag kommer att sakna er. Åh! Men imorgon far ja ju! Längtar som fan! Mitt rum är stort! Många personer ryms. Det är helt okej! Jag får spendera natten på ett underbart ställe, ett ställe som är en flyplats! ÄLSKAR.

Jag älskar, saknar och längtar.

Losing you

Almost on my way. Bara nästan. Klockan 18.40 går flygplanet från stad till stad. Sedan är jag själv på Arlanda. Fast om det är något ställe som jag vill vara på när jag ska vara själv så är Arlanda det självklara stället. Nu är min älskling här och vi har just ätit. Sista timmarna innan vi inte ses på tre veckor. Inte okej. Tre veckor, lång tid. LÅNG tid, väldigt lång.

Bye for now

Sista dagen i staden som vi alla kallar för Umeå. Sista packningen är runt hörnet, även så sista träffen med älskling. Nu är det musik byte i Iriver, tömma kamera på bilder osv. som tillhör de sista sakerna att göra. Sedan ska jag säga hejdå till alla mina käraste. Och ja, jag kommer nog att fälla en tår eller två. Sätt mig i cockpit så är vi kvitt. Eftersom jag fått krav från folk i min omgivning att jag ska uppdatera ofta så får jag väl göra det då. Nä, nu ska jag äta lite och sedan packa. Sedan var det någon som viskade i mitt öra att Marcus är i närheten, kanske ska skrämma skiten ur han lite också.
På återseende.

helt seriöst

Hej nu sitter jag här med Marcus, min kära kusin! Jag kommer att sakna han mest av alla när jag far bort.

Visst är han snygg?!
- "jag ser ut som en bög!"

outta here

jag orkar inte mer.
Låt mig bara fara iväg nu, jag är less på allt som inte funkar.
Ingenting funkar. Låt mig bara fara nu.


SPLASH!

Elin, Maria och vattenballonger. Kan inte gå fel, det gick inte fel.
Klockrent. Jag kommer att sakna dem i massor. Ny dag imorgon, gonatt!


21 guns


för att jag ska bli brun! brunare än någonsin!

wake up call


small things

Okej, 6 dagar kvar. Inte för att jag direkt fattat det än. Men jag jobbar på det. Sista dagen idag på Nolia. Skönt, med megastort S. Fast, jag kommer att sakna min partner in crime. Vi har som gått som suttit ihop de senaste dagarna. Men det gör absolut ingenting. Vi har känt varandra i nio dagar, men det känns som hundratals fler. De som va runt omkring oss trodde också att vi känt varandra så länge. Imorgon, måndag. Sova, åh vad jag ska sova. Nu gäller det att planera dagarna som är kvar. Planera har aldrig riktigt varit min starka sida. Det är ju tråkigt, lite kanske. Lite mer opassande skulle ja vilja säga. Förövrigt när jag ringde Elin idag, så fick jag ett snabbt svar. Jag uppfattade inte riktigt vad som sades, för snabbt vare. Men sedan förstod ja, "Jag är på ledarmöte, ringer upp sen". Och då, då gick det upp för mig. Det första ledarmötet som jag inte varit på sedan jag vet inte när. Det känns som tomt på ett sätt, men också väldigt skönt. För de där ledarmötena är djävulen själv. Jag saknar min gymnastik, mina barn och familjen. Ett hål i mitt hjärta som jag själv skapat. Ett hål som alltid kommer att vara där. Ända tills jag står där igen, i hallen med alla gymnaster. Inte minst med mina barn med Elin vid min sida. Kärlek. Nä, nu ska jag nog sova. Sova, tills Elin, älskade älskade du, ringer och väcker mig imorgon.

Imorgon, 
gym, farmor, elena.  

Jag saknar dej redan, och jag saknar dej i massor.

Du ger mig bra vibrationer.
"vi är USA, vi klagar på allt!"


there ain't no other friend like you

En vecka, en endaste vecka. Jag längtar så jag dör snart. En vecka, ångest. Men, det kommer att bli den bästa månaden i mitt liv. Sista veckan. Den blir den bästa, för att då kommer du. Mitt hjärta ♥

Jag saknar dej!

hush hush


everything I do, I do for you.
I move the stars for no one.

Bring me to life

Ångest, dåligt samvete, lycka, lesshet, glädje, ledsamhet, stress, nervositet, saknad. Allt på en och samma gång. Lycka över vad som kommer. Dåligt samvete för att jag inte far till dig innan. Känslorna överväldigar mig själv, jag visste inte ens att man kunde känna så på en och samma gång. Det är så otroligt lite tid kvar nu, jag har inte ens själv insett det. Förrän idag, i telefonen med dig. Nästa lördag, så kort tid så det finns inte. Jag har längtat så, jag längtar fortfarande, nu mer än någonsin, och jag kan med säkerhet säga nu att när allt är över vill jag inte att det ska vara över. Då vill jag göra om det igen och igen. Om mindre än två veckor, då är jag där. På jordens bästa plats, och om ingenting har ändrats så har jag inga bekymmer när jag är där. Men nu, nu är allt ett kaos. Mitt liv, kaos. Trassel, vet inte i vilken ände jag ska börja. Det finns hundratals ställen att börja på. Jag tycker inte om mitt liv i ett kaos. Det löser ingenting, och ingenting löser sig om man inte tar tag i saker. Men jag ska göra som folk säger, ta en sak i taget. Det blir bäst så. Mamma sa häromdagen, "hur ska du klara dig utan att träffa pappa?" Ja, en jävligt bra fråga. Jag kan ju höra av mig då jag kommit på ett svar. Jag kanske ska rentav fråga pappa, pappa har svar på allt. Min pappa. Jag kommer att sakna min pappa. Min daniel, min lillebror. Min Elin.  

Innan nästa lördag, innan dess. Så har jag förhoppningsvis trasslat ut mig själv. Men tills dess ska jag fortsätta att leta efter en ände att ta tag i. Hitta det stället som behöver mest uttrassling.

"If you've never been there you can't imagine how it feels, and if you have you can't imagine how it doesn't."


Treeology

Kajen med bästa! Även med fulla finnar!
Hey you

I don't regret the things I have done
or the things i have chosen not to do.
Because what ever I've done, I must
have done something right because
I ended up with you.

Pressure

Efter en LÅNG dag på nolia, så varvar jag ner framför tv och simning. Där, var och varannan person sätter världsrekord. Bland annat Phelps, och våran egna Ahlshammar. Inte nog med att jag nu jobbar nio dagar i rad utomhus så känner jag hur förkylningen kommer krypande. Allt detta stressande de senaste veckorna, och inte minst dagarna har satt sina spår. Inte bara med förkylning, utan på andra sätt också. Men, lika bra att bli förkyld nu än att bli det när jag far. Dagarna minskar.

Apropå simning, efter att ha jobbat ett väldigt bra tag på en simhall. Ja, då har man sett det enda och det andra i badklädesväg och folk som använder dem. Jag har, kommit fram till att gubbar med ölmage borde inte få använda speedos. Men här, Robin Å (som varit med i min diskussion angående detta), har du någon som borde använda speedos jämt.


Michael Phelps, ladies and gentlemens.

RSS 2.0