HAPPY NEW YEAR!


God Jul

Jag älskar julafton. Jag älskar min familj och släkt, ännu mer älskar jag hur nära vi är och hur ofta vi ses. Världens finaste och bästa. ♥

Surviving christmas

Imorgon är det Julafton och jag är som ett litet barn. Jag har en lillebror i rummet bredvid som inte somnade förrän för bara ca 20 minuter sen för att han glädjer sig så mycket. Så liten vill jag också vara. Måste catcha up med julkalendern innan imorgon kvart i nio också. Nu ska jag fortsätta se film med bästa pappa. Puss.

God Jul tråkigt för dig om du är ful

Jag längtar tills imorgon och tills julafton så jag dör snart. Bästa dagarna på året någonsin. HEJA JULEN!! HEJA HEJA!!!! Idag har jag pluffsat omkring i täckbyxor och täckjacka hela dagen i princip, för de är så man måste göra när man är hemma, bland annat i skogen med Gabi och hennes nya gran. Om det är någon som undrar så köpte vi den där borta, runt hörnet och till vänster efter nästa gran.

Åååååååååååååååhhhhhhhhhhhhh

Jag. HATAR. Att. Packa. Punkt.

LAUGHING GAS

Just got the biggest craving everrrrr!!!

heaven is a place on earth with you


iksu spa

åh älskade bästa finaste flickor. Imorgon åker jag till Oslo igen och på fredag kommer världens bästa hem. Weeey!

girlssssssssss

Åh, vad jag älskar mina fina flickor. Ikväll ska jag mysa och kramas med fanny!!!


You stole my star la, la la la la laaaaaa

Livet är awesome. Faktiskt. Idag ska jag och mina tjejer baka pepparkakor och lussebullar.

Kan jag få vara brun igen eller?

Detta är ju ett skämt. Jag känner mig som världens blekfis. Den blekaste fisen av alla.

te quiero


Puss

Nästa vecka blir världens bästa vecka.

favorittttt

Tänkte ni skulle få lyssna på lite fin musik.

snööööööö

För att det är snö ute och för att en kille föll i snön rakt framför mina ögon när jag var på vägen hem i natt.

Pissssssssss

Allt är bara lite piss idag. Med definition på piss. Jag saknar mina tjejer mer än vanligt. Jag vill mysa med Julia i soffan och dö med godis som vi brukar. Mina ben dödar mig idag så jag ska proppa mig själv med panodil och voltaren inom några minuter. Jag vill ligga i sängen med mina tjejer och bara mysa. Jag vill sova i min egen säng. Jag vill dricka norrmejerier. Jag vill ha julafton för att jag älskar julafton. Jag vill ha snö. Mest av allt vill jag ha snö. Jag vill att Henrik ska komma hem. Jag vill att det ska vara juni, juli, augusti och vara i mitt andra hemland tillsammans med Katrina och göra dumma filmer. Jag vill ligga i poolen hela dagarna i månader och bara va. Jag vill ligga på soffan hemma hos pappa och se film med min lillebror. Jag vill ha fred på jorden och att alla dumma människor blir straffade, men de kommer inte heller att hända så nu ska jag gilla läget och gå och dö i soffan med Stine.

I was here


you make me wanna die

Haft ännu en underbar dag, tillbaka till verkligheten imorgon. Jag har världens bästa och finaste och underbaraste vänner. Tre veckor till nästa gång. Kärlek.


best birthday everrrr!!!

Jag har haft världens absolut bästa dag. Jag är världens lyckligaste!! En person som saknades men man kan inte få allt i livet. Jag är ändå världens gladasteeeee persoooon on the earthhh!! :D

RSS 2.0